Sport

2013.11.12. 13:18

Aluinvent-DVTK: Az EK-meccsre sem emelték meg a jegyárakat

A Diósgyőr belga ellenfele kedden délután érkezik meg Miskolcra.

A Diósgyőr belga ellenfele kedden délután érkezik meg Miskolcra.Szerdán 18.30-tól idei első hazai Európa Kupa meccsét vívja az Aluinvent-DVTK női kosárlabdacsapata. A piros-fehérek a belga Lotto Young Cats együttese ellen lépnek pályára az E-csoport 2. fordulójában, a miskolci városi sportcsarnokban.

A diósgyőriek technikai igazgatójának, Szabó Istvánnak a tájékoztatása szerint az összecsapásra a Közép-Európa Liga mérkőzéseivel megegyező feltételekkel lehet bejutni, vagyis a 14 év alattiak és a 65 év felettiek ingyen tekinthetik meg a találkozót, mindenki más 800 forintért válthat belépőt. A mérkőzésre a kosárlabda klub által kiadott bérletetek, valamint a DVTK focicsapat által kibocsátott Mini bérletek is érvényesek.

Az összecsapásról azok sem maradnak le, akik a valami miatt nem tudnak a helyszínen jelen lenni, ugyanis ezt az összecsapást – ahogy a DVTK további két hazai csoportmeccsét is – a Digi TV élőben közvetíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!