Sport

2013.10.19. 01:33

MVSC: A kupát kopiznák

Vasárnap 17 órától az Aluprof-TF-Budapest lesz az Albrecht vendége a Csokonai úton.

Vasárnap 17 órától az Aluprof-TF-Budapest lesz az Albrecht vendége a Csokonai úton.A hét végén hazai környezetben játszanak a miskolci zöld-fehérek a honi élvonalbeli női röplabda-bajnokságban. Az Albrecht-MVSC-MVSI csütörtökön is letudott egy kört, Békéscsabán léptek pályára, ahol 3:0-s vereséget szenvedtek.– Örülök annak, hogy a lányok felelősséggel tették a dolgukat, igyekeztek kihozni magukból azt, amit tudnak – mondta Toma Sándor, az MVSC edzője. – A Békéscsaba a tavalyi bajnokságban a harmadik helyen végzett, de az idei mérkőzéseik nem a legmegfelelőbben sikerültek. Emiatt tartottak is tőlünk, ez felfedezhető volt rajtuk, sajnos, a meccs közepén nyitásfogadásban gyengébbek voltunk, s ez eldöntötte a találkozót, a javukra. A keretünkben lévő fiatalok pszichésen nehezebben viselik el a terhet, hogy amikor bemennek a pályára, teljesíteni kell, de az, hogy valaki erre érett legyen, idő kérdése.

Építő jelleggel

A Vasutas hölgykoszorú szombaton és vasárnap délelőtt is edz, aztán jön az újabb erőfelmérő.

– Bízom abban, hogy olyan motivált lesz a társaság, mint a Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-visszavágón – fejezte ki reményét Toma Sándor. – A hangulat jó, a játékosok építő jelleggel állnak a munkához, azt viszont tudjuk, hogy a hiányosságokat, amiket ellenfeleink kihasználnak, nem lehet két perc alatt eltüntetni. Én úgy látom, hogy folyamatosan javulunk, ezen az úton kell tovább haladnunk és biztos vagyok benne, hogy lesz ennek látszata. Az Aluprof egy tehetséges röplabdázókból álló fiatal társaság, ott vannak az élbolyban a táblázaton. Viszont itthon leszünk és ha lelkesen, egységesen küzdünk majd, akkor bizonyosan egy jó meccset fogunk tudni játszani.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!