Sport

2013.10.29. 09:35

Közel 300 kilométer vár szerdán a legszorgalmasabb diósgyőriekre

Egy Miskolcról induló drukker szerdán ennyit utazhat, ha látni akarja a fiúkat focizni Cigándon és a lányokat kosarazni Kassán.

Egy Miskolcról induló drukker szerdán ennyit utazhat, ha látni akarja a fiúkat focizni Cigándon és a lányokat kosarazni Kassán.

Cigándon 12:30-kor, Kassán 18 órakor van jelenése a Diósgyőr szurkolóinak. A borsodi kupacsata egy mérkőzésen dől el, a diósgyőri lányok a Közép-Európai Liga keretein belül a listavezető Good Angels Kosice csapatához látogatnak. Aki mindkét találkozón szeretne ott lenni annak szűk 300 kilométert kell utaznia, ami igencsak csekélynek mondható, ha figyelembe vesszük, hogy két idegenbeli kupameccsről van szó.

Cigándra nem túl bonyolult odatalálni, egyszer kell jobbra fordulni a települést átszelő úton, itt gyorsabb megkérdezni egy helyi bringást mint bekapcsolni a GPS-t.

A kassai mérkőzés helyszínéről az infinitiarena.sk oldalon találunk bővebb információkat. A csarnok inkább egy raktárépülethez hasonlít kívülről, az avatatlan szem hajlamos elnézni mellette, így érdemes a honlapon tájékozódni mielőtt nekivágunk a túrának.

Cigándra a belépő 700 forint (cigándi lakosoknak 500 Ft), még a kassai Infiniti Arénába 3 €-ért lehet jegyet váltani.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!