Sport

2013.09.27. 15:16

Már vannak hosszú győzelmi sorozatok Sivic mögött

Szombaton 16 órától Kaposváron játszik a DVTK az NB I 9. fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

Szombaton 16 órától Kaposváron játszik a DVTK az NB I 9. fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.Jó ránézni az élvonalbeli futballbajnokság tabellájára... amelyen a miskolci piros-fehérek közvetlenül a dobogó közelében vannak. Tiszáék öt találkozó óta veretlenek, ráadásul utóbbi négy meccsükön még gólt sem kaptak. Ezek voltak azok a dolgok, amelyek elsőként szóba kerültek a vezetőedzővel, Sivic Tomislavval folytatott beszélgetés során.

– Az NB II-ben, a 2007/2008-as szezonban Kecskeméten produkáltunk egy remek sorozatot, akkor tizennégy mérkőzésen nem kaptunk ki és ebben volt öt meccs zsinórban, amikor csak mi szereztünk gólt – elevenítette fel párhuzamként mindezt a diósgyőriek szakvezetője. – Ezen kívül kicsit korábban, 1997-ben a feröer-szigeteki B36 Tórshavnnal hétszer nyertünk, majd veszítettünk, aztán ugyancsak hét alkalommal győztünk. Annak, hogy egy ilyen jó sorozat összejöjjön, számtalan összetevője van. Most nem mennék bele minden apróságba, de az időt, mint faktort, amit idekerülésem óta mondok, kiemelném, mert ez elengedhetetlen ahhoz, hogy egy csapat megfelelően összeálljon, minden tekintetben.


[poll id="510"]


Sok szurkolót – és újságírót – meglepett, hogy a vezetőedző a Budapest Honvéd elleni mérkőzésen csak a cserepadra ültette az addig ,,fix kezdő" balbekket, Senad Husicot.

– A kocsijával kellett regisztrációt intéznie, ezért kért egy napot. Közben jelezte, hogy vannak gondok, így az egyből három és fél lett. ,,Semmi baj", mondtam neki, ,,...de akkor most várnod kell..." – világította meg a légiós mellőzését Sivic Tomislav. – Vannak szabályok, amiket mindenkinek be kell tartania a csapaton belül, nekem pedig százszázalékig következetesnek kell lennem.

További részletek a szombati Észak-Magyarországban.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!