Sport

2013.08.18. 19:21

José Luque üzenete

"<em>A szerződéshosszabbításommal kapcsolatban folyamatosan hazudtak, soha, soha, soha nem ajánlottak új kontraktust, csak azért hangoztatták, hogy megtették ezt, hogy megnyugtassák a szurkolókat. Ennek ellenére hazudtak, hiszen tudták, hogy más klubok érdeklődtek felőlem, mert tudták, becsületes ember vagyok, és azt mondtam, ha eligazolok, az nem magyar csapathoz lesz.</em>" - olvasható a DVTK közönségkedvenc spanyol középpályásának a Facebook oldalán.

"A szerződéshosszabbításommal kapcsolatban folyamatosan hazudtak, soha, soha, soha nem ajánlottak új kontraktust, csak azért hangoztatták, hogy megtették ezt, hogy megnyugtassák a szurkolókat. Ennek ellenére hazudtak, hiszen tudták, hogy más klubok érdeklődtek felőlem, mert tudták, becsületes ember vagyok, és azt mondtam, ha eligazolok, az nem magyar csapathoz lesz." - olvasható a DVTK közönségkedvenc spanyol középpályásának a Facebook oldalán.

Sziasztok, szia Miskolc!

Hónapok teltek el, hogy eljöttem Miskolcról, de azóta sem telt el úgy nap, hogy ne jutna eszembe a két és fél év alatt tőletek kapott szeretet. Nagyon hiányoztok minden nap, minden órában, minden percben és másodpercben.

Azért írom ezt a levelet, hogy újra megköszönjem nektek mindazt, amit adtatok nekem, s a felém mutatott tiszteletet.

Sokan kérdeztetek a visszavonulásom okairól: most már gond nélkül elmondhatom, mert úgy érzem, a klubvezetők nem mondták el a teljes igazságot ezzel kapcsolatban.

Először is szeretném leszögezni, hogy 2013. január végén hoztam meg a döntést, az elsődleges és legfontosabb ok a családom volt (az enyéim mellett a helyem). Másrészt, két alkalommal is megkerestem Dudás Hunort, 2012 novemberében és 2013 elején, s azt mondtam, szeretném meghosszabbítani szerződésemet a DVTK-val. Akkor Hunor és Szentes Lázár azt mondta, várnom kell. Ekkor kevésbé éreztem megbecsülve magam, a klubvezetőket többek foglalkoztatták a nevek, mint az emberek.

Nem éreztem a tiszteletet, melyet talán kivívtam a pályán, nevet szereztem, úgy gondoltam, nem értékelték a két év alatt elvégzett munkámat. Szeszélyüknél fogva a vezetők másokat jobban értékeltek.

A szerződéshosszabbításommal kapcsolatban folyamatosan hazudtak, soha, soha, soha nem ajánlottak új kontraktust, csak azért hangoztatták, hogy megtették ezt, hogy megnyugtassák a szurkolókat. Ennek ellenére hazudtak, hiszen tudták, hogy más klubok érdeklődtek felőlem, mert tudták, becsületes ember vagyok, és azt mondtam, ha eligazolok, az nem magyar csapathoz lesz. Ezért gondolom, hogy átverték a szurkolókat velem kapcsolatban, azokat az embereket, akik tiszteletet és szeretetet adtak nekem két és fél éven keresztül.

Csak azt mondhatom, hogy a legjobbakat kívánom a DVTK-nak! Igazából akkor értékelünk egy embert, ha nincs már velünk.

Mindig hallottam olyan pletykákat, hogy a spanyolok érzékenyek, gyengék; fájtak ezek a szavak, mert a klubházon belülről jöttek. Senki nem mondhatja, hogy nem adtam 200 százalékot a DVTK-ért, nemcsak a sport terén, hiszen belső konfliktusoknál is igyekeztem segíteni a békítést.

Ahogy az életben, úgy a futballban is sokan irigyek. Én mindig igyekeztem a háttérben maradni, aki ismer, az tudja, hogy a napom abból állt, hogy edzek, eszek, pihenek, majd megint edzek. Az utolsó hónapokban már MMA-edzésekre is eljártam, hogy egy kicsit kikapcsoljak, ne gondoljak a labdarúgásra, annyira dühített, hogy a vezetőség elhallgatja az igazságot. Az MMA-s srácok és Soós Péter nagyon sokat segített ezekben a nehéz, ideges napokban.

Jól van, még annyit szeretnék Nektek elmondani, hogy bármikor, aki akar, nyugodtan keressen meg itt a Facebookon, gond nélkül válaszolok bármire. Még valami: Paco Gallardoval igazságtalanul bántak: hogy mondhatja az új sportigazgató, aki mindössze három napja van Miskolcon, ráadásul egy örök riválisunktól jött, hogy Paconak már szerződést ajánlottak!? Ismét csak hazudnak, Paco tudja az igazságot, ők meg csak hazudoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!