Sport

2013.05.19. 21:50

DVTK vs. KTE - Edzői nyilatkozatok

"<em>Most újrakezdjük a munkát, a jót meg kell tartanunk, a rosszat ki kell javítanunk</em>" - nyilatkozta Kovac Zoltán a Diósgyőr Kecskemét elleni győzelme után.

"Most újrakezdjük a munkát, a jót meg kell tartanunk, a rosszat ki kell javítanunk" - nyilatkozta Kovac Zoltán a Diósgyőr Kecskemét elleni győzelme után.Kovac Zoltán (Diósgyőri VTK): – Gondolom, hogy látta mindenki: támadófocit próbáltunk mutatni, de nagyon sok türelemmel kellett játszanunk. Hallottam, hogy néhányan türelmetlenek voltak a lelátón, de fel kell építeni a játékot, és ez időbe telik. Már az elején gólt szerezhettünk volna, de probléma volt a pályával, nem tudta a rendes helyről elvégezni a büntetőt Luque. Dolgoznak a fiúk, de még messze vannak attól a játékosok, amit szeretnék. Gyorsabb focit szeretnénk látni, az ellenfél 16-osánál egyérintős játékot. A sok szöglet mutatja, hogy ott voltunk az ellenfél kapuja előtt. Jó csapat a Kecskemét, gratulálok nekik, jól játszottak. Most újrakezdjük a munkát, a jót meg kell tartanunk, a rosszat ki kell javítanunk.

Horváth Ferenc (Kecskeméti TE): – Az első félidőben jól futballoztunk azt csináltuk, amit kellett, jól működtek a dolgaink. A másodikban teret adtunk ellenfelünknek, hogy kontráink működhessenek, de kaptunk egy gólt. Aztán a 11-es rúgó verseny tovább tartott, nem tudom a kapusnak, mit kellett volna csinálnia ebben a helyzetben, talán valamilyen láthatatlan köpenyben kellett volna játszania... De a fiúk jól játszottak, elégedett vagyok a teljesítményükkel, nem tudom őket hibáztatni azért, hogy ilyen körülmények között kaptak ki. Sajnálom, hogy a hazaiak edzője nem jött el a tájékoztatóra, én meg szoktam tisztelni ezzel a kollégáimat (a vendégek szakvezetője ez utóbbi mondatával arra utalt, hogy a DVTK vezetőedzője több mint 20 perccel a meccset követően sem volt jelen a sajtótájékoztató helyszínén, ugyanis a stadionban együtt ünnepelte a csapattal a győzelmet).



A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 28. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Kecskeméti TE együttesét fogadta vasárnap 16.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!