Sport

2013.05.03. 10:12

Dudás Hunor: Vonzó a DVTK kispadja

Miskolc - Dudás Hunor nem beszél arról, hogy hány jelölt van, hogy idehaza, vagy külföldön keresik az új vezetőedzőt.

Miskolc - Dudás Hunor nem beszél arról, hogy hány jelölt van, hogy idehaza, vagy külföldön keresik az új vezetőedzőt.A DVTK labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság ügyvezetőjét, Dudás Hunort is megkérdeztük az edzőváltással kapcsolatban, először azt tudakolván, hogy holt tartanak ennek a problémának a megoldásában.

– Ez egy egy folyamat, aminek nem értünk még a végére, és nem is kapkodunk, mert a bajnokság végéig Kovac Zoltán irányítja a csapatot, úgyhogy a következő évad elejére kell megtalálnunk a megoldást – mondta Dudás Hunor, aki arra a kérdésre, hogy magyar vagy külföldi szakember lehet-e a befutó, illetve, hogy jelenleg hány jelölttel állnak kapcsolatban, a következőket mondta: – Nem akarok ebbe belemenni, nem látom értelmét, hogy akár egy számot mondjak, vagy hogy a külföldi vagy magyar kérdést megválaszoljam.

Ettől függetlenül feltettük azt a kérdést az ügyvezetőnek, hogy életképesnek tartja-e azt a felvetést, hogy Henk Ten Cate veheti át a DVTK irányítását.

– Bárki lehet az edzőnk – válaszolta az ügyvezető, majd így folytatta: – Egyébként úgy tapasztalom, hogy vonzó a DVTK kispadja, és alkalmas jelöltekben, és magunkat alkalmasnak tartó önjelöltekben nincs hiány. Azt érzékelem, hogy ma Magyarországon a Diósgyőr szakvezetőjének lenni szinte minden edző számára jó lehetőségnek tűnik.

ÉM


Ki lesz a diósgyőri élvonalbeli labdarúgócsapat vezetőedzője a következő szezonban?


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!