Sport

2013.03.20. 15:15

Vízilabda: helytállást vár fiaitól Binder Szabolcs

A férfi vízilabda OB I/B  B csoportjában az  1. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolnak csütörtökön a miskolci pólósok.

A férfi vízilabda OB I/B  B csoportjában az  1. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolnak csütörtökön a miskolci pólósok.Miskolc VSI – KSI SE (dr. Kemény Dénes Városi Sportuszoda, csütörtök, 20.00)

Binder Szabolcs, az MVSI edzője: – A KSI veretlenül áll a táblázat élén, felnőtt és utánpótlás válogatott játékosokkal rendelkezik, ezért a találkozó nem lesz sétagalopp. Egy hete játszott utoljára egymással a két együttes: korábban elhalasztott meccset pótoltunk be, s akkor a fővárosiak 14-6-ra nyertek. Most azt kértem a fiúktól, hogy az első pillanattól kezdve az utolsóig koncentráljanak, ugyanis csak ebben az esetben lehetnek partiban a KSI-vel. Tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, ennek ellenére nem ugrunk feltartott kézzel a medencébe. Ami pedig kerettagjainkat illeti: az összecsapáson a szlovák Vidumansky és a kanadai Gros nem játszhat, mert a légiósok a meccs eredeti időpontjában – 2012. szeptember 29-én – még nem voltak az MVSI igazolt játékosai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!