Sport

2013.03.16. 13:55

Vasárnap játszanak a főiskolás kosaras hölgyek

Nyíregyháza - Kompromisszumos megoldás született: a meccs nem marad el, csak új időpontja lett.

Nyíregyháza - Kompromisszumos megoldás született: a meccs nem marad el, csak új időpontja lett.A nagy havazás miatt a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) utánpótlásfronton valamennyi mérkőzést lefújta, a felnőtt sorozatokban viszont a csapatok hatáskörébe adtak a döntés lehetőségét. A szombaton 18 órára kiírt Nyíregyházi FSE-NYKS–Debreceni EAC-SI mérkőzést elvileg nem fenyegette veszély, hiszen a vendégeknek nem az ország másik feléből kellett érkezniük, ám a debreceniek – arra hivatkozva, hogy több kosarasuk is más városokban rekedt – szerettek volna halasztást kérni. Végül kompromisszumos megoldás született: a csapatok vasárnap 18 órától játsszák le a mérkőzést a Főiskolán.

Elmaradt a Nyírbátori ASE férfi asztalitenisz-csapatának mindkét hétvégére kiírt hazai bajnokija, és a szövetség teljes fordulóhalalasztást rendelt el, de ahol meg tudták oldani az utazást, ott rendezhetnek mérkőzést.

Pályára lépnek vasárnap a nyíregyházi tekézők, a szentesi vendégek útra kelnek, így 11 órától lesz mérkőzés a Városi Stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!