Sport

2013.03.09. 20:21

DVTK: Ultrák nélkül nincs hangulat

Miskolc - 4597 néző a Diósgyőri Stadionból figyelte a DVTK - Haladás mérkőzést, a diósgyőri ultrák pedig a stadionon kívülről szurkoltak.

Miskolc - 4597 néző a Diósgyőri Stadionból figyelte a DVTK - Haladás mérkőzést, a diósgyőri ultrák pedig a stadionon kívülről szurkoltak.A diósgyőri ultrák betartották korábbi ígéretüket és nemet mondtak a regisztrációs rendszerre, ezzel a döntésükkel pedig teljesen hangulattalanná vált a Diósgyőri Stadion.


A DVTK ügyvezetője tisztában van vele, hogy lesznek gyermekbetegségek.

"Március 9-én egy figyelemfelhívásra szeretnénk invitálni mindannyiótokat, hogy megmutassuk, a diósgyőriek ismét segítik egymást, ha baj van. Mindenkire szükségünk van!" - olvasható a diósgyőri szervezett szurkolói csoportok közleményében.

Miskolc – “Sokan értetlenül nézték, hogy mi történik a Bp. Honvéd elleni utolsó hazai mérkőzésünkön és még a mai napig sokan nem hiszik el, hogy meg tudjuk lépni azt, amit a következőkben olvashattok. Akik nem részesei ennek a szubkultúrának, azok általában nem értik a mi sajátos elveinket, ezért kaptunk kritikákat, hogy cserbenhagyjuk a klubot.” - A DVTK szervezett szurkolói csoportjainak közleménye.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!