Sport

2013.03.03. 11:47

A rájátszásban folytatódnak a küzdelmek

A Mezei-Vill Szegedre látogat, míg a DEAC a Veszprémet fogadja az első fordulóban.

A Mezei-Vill Szegedre látogat, míg a DEAC a Veszprémet fogadja az első fordulóban.

Ahogy arról már beszámoltunk, véget ért a férfi futsal NB I. alapszakasza, a tabella első hat helyén álló csapat a felső ági, az utolsó öt pedig az alsó ági rájátszásban harcolhat tovább. A Berettyóújfalu (2.) az előbbi, a DEAC (11.) az utóbbi csoportban meccsel az elkövetkezendő fordulókban. Az MVFC első ellenfele az az UTC Futsal Team Szeged lesz, mely együttes a negyedik pozícióban zárt. A két gárda küzdelme az ősszel 3-2-es újfalui győzelmet hozott, tavasszal 3-3-as döntetlen született. Turzó József alakulata hétfőn 19 órától Szegeden tovább javíthatja a Csongrád megyeiek elleni mérlegét.

A debreceni futsalosok hazai pályán kezdhetik meg a rájátszást: az I. FC Veszprém érkezik hétfőn 18.30-tól a Hódosba. A DEAC kétszer is kikapott a veszprémiektől a 2012/13-as bajnokságban, először 7-5-re, másodjára 9-4-re maradt alul a Darányi Antal által irányított társaság.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!