Sport

2013.02.20. 22:16

Harmadszor is a csabaiak nyertek

Az NB I-es női röplabda bajnokság negyeddöntőjének harmadik meccsét Békéscsabán játszották a miskolciak.

Az NB I-es női röplabda bajnokság negyeddöntőjének harmadik meccsét Békéscsabán játszották a miskolciak.A vendégeknél Radomszki nem tudott pályára lépni, így a vendégek két nyitásfogadós rendszerben kezdték a meccset, amelyen az agresszíven és keményen nyitó csabaiak javára billent a mérleg nyelve. Az első szett kiegyenlített küzdelmet hozott: az MVSC 16-14-re közelítette meg a hazaiakat. Látványos és hosszú labdamenetek történtek, de ennek következtében a nagy igénybevétel miatt a második szettben már nem volt olyan meggyőző a zöld-fehér együttes. Toma Sándor vezetőedző többször cserélt, de nem tudta lendületbe hozni együttesét.

Látványos volt

A harmadik játszmában sort cserélt az MVSC. A remek meccsen a csabaiak egyre jobban belelendültek, minden mutatóban felülmúlták ellenfelüket és hozták a találkozót, így véget vetettek a két együttes közötti csatának.

A három nyert mérkőzésig tartó párharc végeredménye: 3-0 a békéscsabaiak javára.

ÉM-KT


JEGYZŐKÖNYV

Budapest Bank Békéscsabai RSE – Albrecht-Miskolci VSC-MVSI

3:0 (17, 9, 19)

Békéscsaba, 200 néző. V.: Vári, Mezei.

BRSE: Pallag, Czina, Soós, Szombathelyi, Leidgeb, Gerendeli. Csere: Molcsányi (liberó), Szpin, Horváth, Kerepeczki, Pap, Kanizsai. Vezetőedző: Kormos Mihály.

Albrecht-MVSC-MVSI: Kovács E., Szajkó, Szabó B., Szilvási, Sitkey, Rédei. Csere: Nagy Zs. (liberó), Kiss E., Sivák. Vezetőedző: Toma Sándor.

Kormos Mihály: – Örülök a sikernek és a továbbjutásnak. Egységesek, fegyelmezettek voltunk.

Toma Sándor: – Gratulálok a Békéscsabának. További szép küzdelmeket kívánok nekik a felsőházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!