Sport

2013.02.23. 15:16

Gelénes - Nincs csapat, holott nem is verték cipóra...

Gelénes - Egy futballcsapattal kevesebb. Ahogy azt szombati számunkban taglaltuk, a megyei másodosztály Carmo-csoportban szereplő Gelénes visszalépett a további küzdelmektől. Mindez azért is szomorú fejlemény, mivel az egylet tizenkettedik helyen állt, vagyis ősszel nem arról szóltak a hírek, hogy rendre cipóra verték.

Gelénes - Egy futballcsapattal kevesebb. Ahogy azt szombati számunkban taglaltuk, a megyei másodosztály Carmo-csoportban szereplő Gelénes visszalépett a további küzdelmektől. Mindez azért is szomorú fejlemény, mivel az egylet tizenkettedik helyen állt, vagyis ősszel nem arról szóltak a hírek, hogy rendre cipóra verték.– Nem igazából akadt olyan ember, aki mellém állt volna, sajnos, a vezetőségi tagoktól gyakorlatilag semmilyen támogatást nem kaptam, holott nem kis feladat egy futballcsapat ügyes-bajos dolgait intézni – indokolta a gelénesi döntést Kósa Sándor edző, egyben egyesületi elnök.

– Arról nem beszélve, a télen sok játékos távozott, pótlásukat csak távolabbi településekről tudtam volna megoldani, ennek pedig nem sok értelmét láttam. Főleg úgy, hogy a szállítást is gyakran egyedül oldottam meg. Röviden ennyi a magyarázat. Azt is leírhatja, minden erőmmel azon leszek, hogy ősszel újra csapatot indítsunk a megye háromban, ehhez viszont nagy mértékben szükség van önkormányzat segítségére, szponzorok hiányában, saját erőből ezt képtelenség működtetni. Ehhez még annyit, azokat a játékosokat, akik az utolsó pillanatig kitartottak és a folytatásban ismét velem együtt szeretnének futballozni Gelénesen, várom majd vissza.

Miként arról korábban szintén beszámoltunk, a megyei harmadosztály Nyíregyházi csoportjából is „kiszállt” egy gárda – nevezetesen a sereghajtó Balsa is eltűnt a futballtérképről.

A Gelénes SE és Balsa SE ősszel elért eredményeit nem törlik, ugyanakkor a tavaszi mérkőzéseken az ellenfelek 3–0-ás gólkülönbséggel kapják meg a három pontot.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!