Sport

2013.02.23. 12:49

Foci a füvön, ebéd a klubházban

Nyíregyháza - Egymás közötti játékkal zárta a hetet a Nyíregyháza Spartacus.

Nyíregyháza - Egymás közötti játékkal zárta a hetet a Nyíregyháza Spartacus.Amíg szombaton reggel és délelőtt a Dunántúlon havazott és esett, Nyíregyházán gyakorta kisütött a nap. Így aztán kellemes időben, és a körülményekhez képest remek pályán zárhatta a hetet a Nyíregyháza Spartacus focicsapata. A tervek szerint a Várda SE elleni meccs lett volna program, ám pénteken nem sikerült megfelelő pályát keríteni a találkozóhoz, a műfűre pedig már nem akarta küldeni focistáit Brekk János, a Spartacus szakmai igazgatója. Így jött képbe az Mg-pálya, ahol egymás elleni meccset játszottak Minczérék.

A kékek és a pirosak találkozóját Téglási Gábor kapusedző vezette maga színvonalúan, Zajcz István szertáros és Zákány László masszőr személyében kiváló asszisztensei voltak (utóbbiról néhány focistának már bizonyára más volt a véleménye).

Márton István edző piros szerelést húzott, miként az ifista Orosz Bálint, hiszen Patály János betegség miatt hiányzott, Hrabina Alex, Benkő Balázs és Lukács Bence pedig az ificsapattal már bajnokizott.

Az edzőmeccset orvosi felügyelet alatt játszották, hiszen Nagy Atilla doktor is ott volt a helyszínen.

Jegyzőkönyvbe ugyan nem került az eredmény, ám végül a pirosak nyertek 3-2-re, Germán Tamás (duplázott) és Katona György szerezte a gólokat, a kékeknél Bajzát Péter és Milan Nikolics volt eredményes. A jó hangulatú derbi után a focisták lezuhanyoztak, majd a klubházban az újak bemutatkozó ebédjével zárták a felkészülés utolsó előtti hetét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!