Sport

2013.01.23. 12:13

Ramos nem fél a harctól

Debrecen - A Loki hondurasi középpályása bízik magában és meg akarja ragadni a lehetőséget.

Debrecen - A Loki hondurasi középpályása bízik magában és meg akarja ragadni a lehetőséget.Régi-új ismerőst köszönthettek a DVSC-TEVA labdarúgói a szerda délelőtti edzés előtt, ugyanis visszatért a csapathoz az elmúlt fél évet a Kecskemét együttesében szereplő Luis Ramos. Az eredeti tervek szerint tavasszal is a lila-fehéreknél szerepelt volna a hondurasi középpályás, ám az anyagiak terén nem tudtak megegyezni a KTE vezetői Ramos-szal, sőt olyan híreket is lehetett hallani, hogy akadoztak a fizetések a hírös városban.

Mivel a szabályok értelmében egy szezonon belül harmadik gárdában nem futballozhat egy játékos (a labdarúgó az idény elején pályára lépett a Lokiban is), kijelenthető, hogy nyárig mindenképpen Debrecenben marad Ramos.

Otthon pihent

– Sikerült kellően feltöltődnöm a szünetben, a barátnőm és a gyermekem társaságában hazalátogattam Hondurasba, úgyhogy ilyen szempontból minden a legnagyobb rendben van körülöttem – mesélte fülig érő szájjal a védekező középpályás, aki párjával most várja második csemetéjüket. – Ami a futballt illeti, nagyon jól éreztem magam Kecskeméten és a kellő bizalmat is megkaptam a szakmai stábtól. Valóban a pénz miatt nem tudtunk megegyezni a vezetőséggel, azt pedig meg lehet érteni, hogy fontos számomra a stabil anyagi háttér, hiszen el kell tartanom a családomat. Hogy Debrecenben milyen esélyeim vannak a csapatba kerülésre? A Lokiba mindig nehéz beverekednie magát egy játékosnak, mert jó csapatról van szó, de azon leszek, hogy ez sikerüljön.

Nem foglalkozik Vargával

A labdarúgó esélyein sokat javítana, ha a posztján szereplő válogatott középpályás, Varga József megfelelő szerződésajánlatot kapna külföldről, de Ramost ez nem foglalkoztatja. – Varga egy kitűnő játékos, de nem hiszem, hogy az ő sorsától függne az enyém. Bízom magamban és csak a saját teljesítményemre koncentrálok, arra, hogy minél jobb legyek – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak Luis Ramos.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!