Sport

2012.12.21. 17:33

Licitálj Jagr dedikált mezére!

Miskolc - A Jegesmedve szurkolók adománygyűjtése után most egy újabb akcióval szeretnénk segíteni Rakaczki Bencének, a DVTK fiatal kapusának: Jaromir Jagr dedikált mezére lehet licitálni!

Miskolc - A Jegesmedve szurkolók adománygyűjtése után most egy újabb akcióval szeretnénk segíteni Rakaczki Bencének, a DVTK fiatal kapusának: Jaromir Jagr dedikált mezére lehet licitálni!A jégkorong szurkolóknak nem kell bemutatni Jaromir Jagrt. A most 40 éves cseh klasszis a sportág igazi legendái közé tartozik, kétszeres NHL-győztes, szintén két alkalommal nyert világbajnokságot, egyszer olimpiát, díjait, eredményei hosszú tömött sorokban lehetne csak felsorolni. Jagr az NHL lockout miatt ebben az idényben a cseh extraligás Kladnoban játszik, nem is akárhogyan, hiszen 28 mérkőzésen 47 pontot (21 gól, 26 gólpasszt) szorgoskodott össze.

A Miskolci Jegesmedvékhez Fuhrmann Géza, a DVTK utánpótlás szervezési igazgatóján keresztül eljutott Jagr eredeti, ebben a szezonban használt kladnói meze, amelyet a klasszis dedikált is! Ifj. Laczkó Mihály, a Pannon Player Agency képviseletében ajánlotta fel a mezt. Klubunk most árverésre bocsátja ezt a mezt, és a bevételt Rakaczki Bence gyógykezelésére ajánljuk fel. Az ajánlatokat a [email protected] e-mail címre kérjük küldeni, szerepeljen benne a licitáló neve, mobilszáma, és a felajánlott összeg. A licitálás határideje 2013. január 4., péntek 20 óra. A licit állásáról minden második nap beszámolunk a Jegesmedvék hivatalos honlapján és Facebook oldalán. Bízunk benne, hogy egy ilyen ritka relikvia megmozdítja a magyar jégkorong szurkolókat – hiszen nemcsak a Maci-fanatikusok licitjeit várjuk –, és a kellően magas bevétellel támogatni tudjuk a tehetséges fiatal kapus gyógykezelését. Várjuk tehát az ajánlatokat a világ egyik legjobb hokisának eredeti, dedikált mezére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!