Sport

2012.11.16. 09:45

Pápa vs. DVTK - Nézzük együtt: Ég és föld különbség – a Diósgyőr javára

Nézzük együtt, együtt nézzük: a Pápa – DVTK meccset a 11-szeres válogatott Tatár Györggyel követjük.

Nézzük együtt, együtt nézzük: a Pápa – DVTK meccset a 11-szeres válogatott Tatár Györggyel követjük. A DVTK egykori Aranycsapatának tagja elöljáróban még a Pécs elleni hazai meccs (1-1) elemzésével kezdte nyilatkozatát:

– Az első tizenöt perc után lehetett látni, hogy Tisza Tibi nem tud megbirkózni a tőle egy fejjel magasabb bekkekkel, nem találják meg a felívelt labdák, talán szólhatott volna valaki Sisa Tibornak, hogy „Tanár úr, nem biztos, hogy ez most jó taktika” – mondta Tatár György. – A kapott gól után kezdtünk váltani, nyomást gyakorolni az ellenfélre, nem értem, miért nem lehetett így kezdeni a mérkőzést... Egy Diósgyőrnek, saját pályáján, ennyi szurkoló előtt már az elején tudatosítania kell ellenfelében, hogy csak minimális sansza lehet. Ha nem megyünk rá az ellenfélre, akkor nehéz nyerni...


[poll id="299"]


A 60. születésnapját nemrégiben ünneplő volt középpályás a pénteki összecsapással kapcsolatban így fogalmazott:

– Ha a tabellát nézzük, akkor egy gyenge csapatról beszélhetünk a Pápa személyében, viszont ha netán legyőznek bennünket, akkor máris jó csapat lesznek, mert ugyanannyi pontjuk lesz, mint nekünk – vázolta Tatár György. – Ha el akarja érni a csapat a számára korábban kitűzött célt, helyezést, akkor mindenképpen le kell gyűrni őket. Tudásban, állományban, egyéni képességekben ég és föld a különbség a DVTK javára, ezek alapján nem szabadna gondot jelentsen a három pont begyűjtése. Remélem, Rudolf, az ország legértékesebb játékosa megint lehetőséget kap majd, ha én lennék az edzője és egészségesnek mondja magát, akkor minimum egy félidőre beállítanám.

A mi gyerekeink

Az annak idején a spanyol Castellónt is megjárt futballista annak örül, hogy Sisa Tibor bátran nyúl a fiatalokhoz, Takácshoz, Csirszkihez, Bacsához. – Ők a mi gyerekeink, egyrészt rájuk épül a jövő, másrészt anyagilag is jól járhat a klub, ha egyszer olyan helyzet áll elő, hogy jobb, külföldi csapathoz igazolhatnak, mert olyan teljesítményt nyújtottak – jelezte Tatár György.

ÉM-MI


Pénteken 17 órától Pápán játszik a DVTK a labdarúgó NB I 15. fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!