Sport

2012.11.23. 19:52

Először gyengélkedtek, majd összeszedték magukat

Miskolc - A Kubikban pénteken este rendezték az NB I-es női röplabda bajnokság 13. fordulójának meccsét.

Miskolc - A Kubikban pénteken este rendezték az NB I-es női röplabda bajnokság 13. fordulójának meccsét.Az első szettben ,,nyeretlen kétéves" módjára játszott a hazai gárda. A széteső, ritmustalan és technikailag értékelhetetlen teljesítmény jutalma a játszmavesztés lett. A második szakaszban fordult a kocka, a miskolciak nagyon összekapták magukat és 14-7-re elhúztak. Ekkor nyitásaik jól sikerültek, már sokkal ügyesebben építkeztek a mezőnyben, valamint védő- és támadómunkájuk is elérte a kívánt szintet.

Nehezen

A harmadik szett újra nyögvenyelős volt. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, egyik gárda sem tudott elhúzni. A látványos játékelemeket gyermeteg hibák váltották, de végre akadtak hosszú és szemre is tetszetős labdamenetek, amelyek többnyire itthoni poénokkal értek véget.

A negyedik etapban már a régi MVSC-t láttuk a pályán. Pazar ejtések, ravasz megnyitások és bombaerős leütések követték egymást, ezekkel 19-4-re megléptek Szabóék. A hajrában pedig már a nézőknek játszottak Szajkóék, akik végül igazolták a papírformát, de mutatott játékuk ettől csak jobb lehet majd.

A zöld-fehérek vasárnap 16 órától az NRK Nyíregyháza vendégeként lépnek pályára az NB I-es bajnokság 14. fordulója keretében.

ÉM-KT


JEGYZŐKÖNYV

Albrecht-Miskolci VSC-MVSI - Budai XI SE

3:1 (-19, 13, 21, 10)

Miskolc, 100 néző. V.: Csizmarik, Bodrogi.

Albrecht-MVSC-MVSI: Csarkó, Sitkey, Rédei, Kovács E., Szajkó, Szabó B. Csere: Nagy Zs. (liberó), Kiss V., Szilvási, Sivák, Bertók. Vezetőedző: Toma Sándor.

Budai XI SE: Lédeczi, Bodnár, Balczó, Farkas, Naszvadi, Horváth. Csere: Jáka (liberó), Fazekas, Kohut. Vezetőedző: Oláh János.

Toma Sándor: - Az első szettben megleptek bennünket a fővárosiak. Aztán a cserék frissítést jelentettek, a megnyitások is jól sikerültek, a mezőnyben is feljavultunk és végül felőröltük ellenfelünket.

Oláh János: - A héten nem tudtunk edzeni. Ennek ellenére megleptük az MVSC-t az első szettben, majd elfáradtunk és végül reális eredmény született, a nagyobb tudású vasutasok megérdemelték a győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!