Sport

2012.10.02. 12:03

Partvonal: 1 meccs a 30 közül

<em>Sír, zokog az egész város... Milyen jó lett volna úgy folytatni, ahogy ez a szállóigében összeforrt, nevezetesen: kikapott a Ferencváros. De nem kapott ki, hanem nyert, éppen a DVTK ellen, úgyhogy hétfőn Miskolcon volt egész nap sírós hangulat</em>. <strong>Berecz Csaba jegyzete</strong>.

Sír, zokog az egész város... Milyen jó lett volna úgy folytatni, ahogy ez a szállóigében összeforrt, nevezetesen: kikapott a Ferencváros. De nem kapott ki, hanem nyert, éppen a DVTK ellen, úgyhogy hétfőn Miskolcon volt egész nap sírós hangulat. Berecz Csaba jegyzete.Mindenki kereste az okokat, sokan meg is találták, persze nagyon különbőzeket. Fájdalmukban. Mert akarták ezt a sikert, az „Év meccsén”. Tavaly novemberben is valami hasonlóban volt részünk, azt hittük, hogy az FTC kikapni jön a DVTK ellen, de a zöld-fehéreket nem érdekelte az akkori felfokozott hangulat – ahogy a mostani sem –, csak megnyerték a meccset.

Persze ahol érzések, erős emóciók vannak egy sportszervezet körül, ahol az ünnep is hangosabb az átlagosnál, ott a fájdalom is mélyebb. De ezt is ki lehet heverni. Azoknak egy kicsit könnyebben, akik megedződtek ezen a téren az elmúlt évtizedekben a Diósgyőr oldalán, a „fényre jövőknek” (Takács P. után szabadon) egy picit nehezebben. Mert ez csak egy meccs volt a harminc közül. 


Kikapott 2-0-ra a DVTK az FTC vendégeként, és ez a vereség erősen foglalkoztatta hétfőn a diósgyőri szurkolókat.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!