Sport

2012.10.12. 19:54

Diósgyőriek is szurkolnak a válogatottnak Észtországban

A magyar válogatott játékosai lépten-nyomon magyar (diósgyőri) szurkolókba botlanak az észtországi vb-selejtező helyszínén Tallinnban.

A magyar válogatott játékosai lépten-nyomon magyar (diósgyőri) szurkolókba botlanak az észtországi vb-selejtező helyszínén Tallinnban.A péntek esti, magyar idő szerint 20.30 órakor kezdődő Észtország-Magyarország világbajnoki selejtező előtt válogatottunk szurkolói már elkezdték a "melegítést" a mérkőzésre. A magyar válogatott tagjai a belvárosban járva szinte percenként futottak össze magyar drukkerekkel, akik érezhetően bizakodva várják a találkozót. A jegyeladások alapján este mintegy kétszáz honfitársunk szorít a helyszínen az együttesnek.

A mai nap eddigi legváratlanabb élménye az volt, mikor az észt főváros főterén, a Raekoja platson, közvetlenül a városháza mellett az egyik épület harmadik emeletén, két ablak között kifeszítve, egy "Diósgyőr" feliratú magyar zászlót pillantottak meg a küldöttség tagjai - adta hírül a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!