Sport

2012.10.27. 15:38

BOON-ÉLŐ - DVTK vs. Kaposvár 0-1 (0-0)

Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 12. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Kaposvári RFC együttesét fogadta szombaton 16 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 12. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Kaposvári RFC együttesét fogadta szombaton 16 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


DVTK

0 - 1

Kaposvár

Miskolc 2012. 10. 27. 16:00


"Gratulálok a Kaposvárnak, megérdemelten nyertek" - kezdte nyilatkozatát Sisa Tibor a Kaposvár elleni mérkőzés után.


[poll id="274"]


90+3

Vége a mérkőzésnek, nyert a Kaposvár.


90+1

 

Gohér passzával Bacsa futott el a bal oldalon, akinek a beadását Elek lőtte a kapu bal oldalára, egy védő azonban szögletre mentett.


90

 

3 perc hosszabbítás lesz.


89

Az utolsó csere: Horváth helyett Diallo állt be.


87

Balázs futott el egy halottnak tűnő labdáért, az alapvonal előtt vetődve meg is tudta állítani, majd felpattant és visszagurította a labdát Horváthnak, aki 10 méterről a bal alsó sarokba lőtt, 0-1.


86

 

Fernando ugratta ki a jobb oldalon Seydit, a 10 méterről a jobb alsó sarokra tartó lövst Hajdúch védte.


84

Újabb kaposvári csere: Haruna helyett Oláh folytatja.


83

Csere: Pavlovic helyett Zámbó állt be.


82

 

Több mint egy perce áll a játék, a kaposvári játékosok egymás után estek össze: előbb Haruna ült le, jelezve, hogy görcsöt kapott, aztán Pavlovic.


79

 

Luque hozta támadásba Seydit, aki a tizenhatoson belül átvette a labdát, lövésébe azonban Bank belelépett, így szöglettel folytatódott a mérkőzés.


74

 

Luque balról sodródott be középre, 24 méterről eleresztett lövését Hajdúch hárította.


68

 

Pavlovic jobbról érkező beadását Haruna fejelte a bal oldalon 8 méterről a bal alsó sarokra, Rybansky csak kiütni tudta a labdát, így a kapu torkában gólra éhesen érkező Horváth elől a kapus egy remek mozdulattal szögletre kaparta a labdát.


67

A harmadik diósgyőri csere: Abdouraman helyett Gallardo állt be.


62

 

Pavlovic középről, 28 méterről eleresztett Rybansky csak kiütni tudta, a kipattanóra két kaposvári is érkezett, bár Haruna 10 méterről a kapu fölé lőtt, a játékvezető les állást jelzett.


61

 

Luque balról érkező ívelése találta meg a felfutó Bacsát a tizenhatoson belül, aki nem tudta átvenni a labdát, így egy védő tisztázni tudott előle.


55

 

Abdouraman passzolta el a labdát saját térfelén, ebből indulhatott meg a jobb oldalon Pavlovic, akinek a beadását a kapu torkában ketten várták, ám a beadás túl mély lett, már csak az alapvonalnál érte le Haruna, akiről a pályán túlra pattant a labda.


55

Újabb csere a hazaiaknál: Tisza helyett Seydi játszik.


49

Csere a hazaiaknál: Gosztonyi helyett Luque lépett pályára.


48

 

Bacsa a bal oldalon viharzott el, veszélyesen adott középre ám Hajdúch kapus résen volt és felszedte a labdát.


47

 

A jobb oldali sarokrúgást Pavlovic végezte el, aki beadás helyett megpróbálta egyből a kapuba csavarni a labdát, ám Rybansky vissza tudott kapaszkodni a labdáért és szögletre mentett.


46

 

A meccs legnagyobb helyzete maradt ki: Safaric kitűnően ugratta ki Harunát, aki egyedül törhetett kapura, eltolta a labdát Rybansky mellett, ám a visszafutó Gal a gólhelyzetben lévő csatár elől szögletre pöckölte a labdát.


46

Folytatódik a mérkőzés, a Diósgyőr indította útjára a labdát. Csere egyik oldalon sem volt.


45

Vége az első félidőnek.


45

 

Gosztonyi a bal oldalon 17 méterről a rövid alsó sarok mellé küldte a játékszert.


44

 

Gohér jobb oldali sarokrúgást Hanek fejelte 7 méterről a jobb kapufa mellé.


43

 

Bacsa középről a jobb oldalon a Tiszát hozta támadásba, utóbbi lövésébe Kovács O. belelépett, és róla szögletre pattant a labda.


40

 

Okuka jobbról érkező beadását középen Balázs B. fejelte Haruna elé, aki az ötös jobb sarkánál próbált lőni, de Rybansky rávetődött a labdára és megszerezte a játékszert.


37

 

Safaric kapott sárga lapot Abdouraman akasztásáért.


33

 

Balázs a jobb oldalról, 18 méterről a bal alsót vette célba, de tévesztett, a labda a kapufa mellett hagyta el a pályát.


32

Abdouraman lábában esett el Pavlovic, Berger játékvezetőnél ez is sárgát ért.


30

Hanek kapott sárgát Okuka felvágásáért.


27

 

Gohér balról érkező beadásába beleléptek, így lett jó a labda középen Fernandónak, aki 18 méterről lőtt, ám egy kaposvári láb itt is útját állta a labdának, így a kapu fölé szögletre szállt a játékszer.


26

 

Gohér szöglete után Gal fejelt a bal kapufa mellé.


22

 

Gohér jobbról érkező szabadrúgását Elek fejelte a hosszú oldalon az ötösről kapura, a labda az egyik vendégjátékos kezéről pattant az alapvonalon túlra, de nem hogy tizenegyes, még szöglet sem lett a folytatásból.


20

 

Gohér a tizenhatos bal sarkáról lőhetett tisztán, meglehetősen pontatlanra sikerült a kísérlete.


18

 

A diósgyőri kaputól 26 méterre középen szabadrúgáshoz jutott a Kaposvár. Safaric lőtte el a labdát, amely a bal felső sarok fölött hagyta el a játékteret.


12

 

Haruna 18 méterről eleresztett, a bal alsó sarokra tartó löketét kapcsolta le Rybansky.


10

 

Egy kaposvári, bal oldali szöglet után a hazai védők által kifejelt labdát Petrazzi tűzte kapura 28 méterről, a lövés azonban elkerülte a bal alsó sarkot.


8

 

Gohér jobb oldali, az oldalvonal közeléből elvégzett pontrúgását Gal fejelte az ötös bal sarkáról a jobb kapufa mellé.


7

 

Tisza bal oldali szögletét fejelték ki röviden a védők, a labdát Gosztonyi szedte össze, akinek a beadását a kapus tenyerelte ki.


3

 

Takács 24 méterről elvégzett szabadrúgása akadt meg a vendégek sorfalában, a lepattanó Elek elé került, aki nem tudta átvenni, kapura lőni a labdát.


1

A Kaposvár kezdte a találkozót.


16:00

 

Kijöttek a csapatok a kezdésre.


15:55

 

Foghíjasak a lelátók, az esőre álló idő és a munkanapnak számító szombat, valamint valószínűleg a tévés közvetítés több ezer drukkert marasztalt távol a mérkőzéstől, olyan háromezren lehetnek a stadionban a kezdés előtt pár perccel.


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 12. forduló

DVTK vs. Kaposvár

0 - 1   (0 - 0)

Miskolc-Diósgyőr, 4500 néző, v.: Berger József (Bozó Zoltán, L. Tóth Lajos)


Diósgyőri VTK: Rybansky - Takács P., Gal, Hanek, Gohér - Abdouraman, Elek Á. - Gosztonyi, Fernando, Bacsa - Tisza. Vezetőedző: Sisa Tibor.

DVTK kispad: Tajti (k), Vági, Nagy T., Csirszki, Gallardo, Luque, Seydi.

Kaposvári Rákóczi FC: Hajdúch – Okuka, Kovács O., Bank, Jánvári – Safaric – Pavlovic, Petrazzi, Balázs B., Horváth T. – Haruna. Vezetődző: Prukner László.

KRFC: Horváth L. (k), Katona, Oláh L., Diallo, Vrucina, Zámbó, Thian.


Gólszerző: Horváth T. (0-1) a 87. percben.

Sárga lap: Hanek a 30., Abdouraman a 32., Safaric a 37.  percben.

Kiállítás: -.

Csere: Gosztonyi helyett Luque a 49., Tisza helyett Seydi az 55., Abdouraman helyett Gallardo a 67., Pavlovic helyett Zámbó a 83., Haruna helyett Oláh a 84., Horváth helyett Diallo a 89. percben.


A labdarúgó NB I 12. fordulójában szombaton 16 órától a Diósgyőri VTK a Kaposvári RFC-t fogadja. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

Nézzük együtt, kértük meg Juhász Istvánt, a miskolci városi televízió riporterét, aki megígérte, együtt nézzük.

A labdarúgó NB I. 12. fordulójában a Diósgyőri VTK a Kaposvári Rákóczi FC-t fogadja szombaton 16 órától. A mérkőzésről élőben tudósítunk. Ön mit tippel a meccsre?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!