Sport

2012.09.21. 15:40

PVSE: Nincs mitől és kitől félni

Putnok - A Debreceni VSC tartalék együttesét fogadja a Putnok VSE gárdája az NB II 6 fordulójában vasárnap 16 órától.

Putnok - A Debreceni VSC tartalék együttesét fogadja a Putnok VSE gárdája az NB II 6 fordulójában vasárnap 16 órától.Koszta Péter, a PVSE vezetőedzője: – Sokan mosolyogtak rajtam a múlt héten, amikor azt jósoltam, hogy nyerünk Orosházán, a kétkedőknek mondom, hogy igazam lett, bízzanak bennem máskor is. Egymás utáni két meccsünkön kaszáltunk 6 pontot és mindjárt szépen felkapaszkodtunk a táblázaton. A viharsarki győzelem akkor ér majd különösen sokat, ha vasárnap is nyerünk. Az NB I-es tartalékcsapatok mindig veszélyesek, mert soha nem lehet tudni, hogy kik játszanak vissza? A nagy Loki szombaton küzd, így nekünk vasárnapra kellett áttennünk az összecsapást és a hajdúságiaktól elvben bárki eljöhet hozzánk. Mi azonban most lendületbe jöttünk, nincs mitől és kitől félnünk. Lelkesek vagyunk, formába lendültünk, a vasat pedig akkor kell ütni, amikor meleg. Az NB II-ben szinte azonos képességű társaságok szerepelnek, általában a pillanatnyi forma és helyzetkihasználás dönt. Minden bizonnyal most is így lesz!

A PVSE-ben Illés, Boczki és Sápi bajlódik kisebb-nagyobb sérüléssel, vasárnapig azonban esetleg Illés felépülhet.


A pályán

Putnok VSE – Debreceni VSC tartalék (vasárnap, 16.00) 

A Putnok VSE elképzelt gárdája: Roza – Szögedi, Kovács R., Bogdan, Crisan – Lucian, Illés, Zabos, Odrobéna – Olasz D., Monyók.

Az edző tippje: 3-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!