Sport

2012.09.01. 18:23

DVTK vs. Győri ETO FC - Edzői nyilatkozatok

"<em>Gratulálok a Győrnek. Sok mindenre számítottunk, de ilyenre, erre nem</em>" - kezdte nyilatkozatát Sisa Tibor a Győrtől elszenvedett 3-0-ás vereség után.

"Gratulálok a Győrnek. Sok mindenre számítottunk, de ilyenre, erre nem" - kezdte nyilatkozatát Sisa Tibor a Győrtől elszenvedett 3-0-ás vereség után.Sisa Tibor (DVTK): – Gratulálok a Győrnek. Sok mindenre számítottunk, de ilyenre, erre nem. Mondhatnánk, hogy labdabirtoklásban, vagy sok minden másban domináltunk, de a Győr rúgott három gólt, mi egyet sem. Amikor az első félidőben nyomtunk, elkövettünk egy hibát, amiből gólt kaptunk, ugyanez volt a második találat előtt is, aztán amikor 10 emberre fogyatkoztunk, akkor már nem sok volt benne. Sajnálom, főleg a szurkolókat, ők mindent megtettek. Egy ilyen jó formában lévő csapat ellen minden egyes hiba sorsdöntő lehet, itt, ezen a meccsen nem csak egy ilyen volt.

Pintér Attila (Győri ETO FC): – A csapat nevében mondhatom, ha bármiben tudunk segíteni, ezen a tehetséges fiatal kapuson, Rakaczki Bencén, nagyon szívesen szerepet vállalunk bármiben. A meccsről szólva: tudtuk, hogy szervezett csapathoz érkeztünk, de azt mondtam a játékosoknak, hogy ahol van egy 12. ember, a közönség személyében, ott kevés, ha kilenc játékos jól játszik, mindenkinek jónak, jobbnak kell lennie az ellenfelénél ahhoz, hogy győzni tudjunk. Ebben a melegben mindkét csapat nagyon hajtott, mi fegyelmezetten és taktikusan futballoztunk, azt hiszem nem érdemtelenül nyertünk. Gratulálok a csapatomnak, sok sikert kívánok a Diósgyőrnek! Még annyi mondanék: el kellene gondolkodni azon, hogy ilyen melegben szabad-e meccset rendezni. Kényszerű cseréink voltak, van, akiről azt se tudjuk, hogy mi a baja, csak a tünetet ismerjük, azt hogy kettős látás miatt kellett lehozni...


Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 6. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Győri ETO FC együttesét fogadta szombaton 14:00-tól Miskolcon, az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!