Sport

2012.09.28. 17:28

Dudás Hunor nehezen tudja elképzelni

Néhány napja azt nyilatkozta Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkvában játszó magyar válogatott középpályás, hogy szívesen jönne haza, Magyarországra játszani, és a DVTK-hoz szerződött Rudolf Gergellyel is példálózott az országos sportnapilapnak adott interjújában.

Néhány napja azt nyilatkozta Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkvában játszó magyar válogatott középpályás, hogy szívesen jönne haza, Magyarországra játszani, és a DVTK-hoz szerződött Rudolf Gergellyel is példálózott az országos sportnapilapnak adott interjújában.Dudás Hunort, a DVTK csapatának ügyvezetőjét arról kérdeztük, hogy van-e realitása annak, hogy Rudolfhoz hasonló kaliberű játékost csábítsanak haza.

Dzsudzsák mellett az Anderlechtben játszó Juhász is hasonlót nyilatkozott, de csak akkor lesz értelme ezzel foglalkozni, ha nem csak beszélnek erről, hanem lépnek is, keresik az itthoni lehetőségeket – mondta Dudás Hunor. – Ez a hazatérés egyébként azzal járna, hogy kevesebbet keresnének. Én nehezen tudom elképzelni, hogy ha valaki külföldön 100 egységet keres, akkor 2 egységért hazajönne. 70-80-ért talán, de ezt idehaza nem tudja megfizetni senki. Egy belga középcsapattal, vagy egy görög első osztályúval, vagy spanyol másodosztályúval még tudunk itthon versenyezni, de Európa TOP 100 csapata közé tartozó klubokkal biztosan nem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!