Sport

2012.07.31. 12:34

Egy éves kitiltás a diósgyőri drukkernek

A pénteken Miskolcon megtartott DVTK – ÚFC labdarúgó mérkőzéssel összefüggésben előállított három szurkoló egyikének ügyében a bíróság hétfőn jogerős döntést hozott.

A pénteken Miskolcon megtartott DVTK – ÚFC labdarúgó mérkőzéssel összefüggésben előállított három szurkoló egyikének ügyében a bíróság hétfőn jogerős döntést hozott. Mint az ismeretes egy 20 éves helyi fiatal a mérkőzést követően - társa előállítása miatti dühében - kívülről rángatni kezdte és a rajta lévő lakatot letörve berúgta a stadion kapuját. A taláros testület hétfői tárgyalásán a rendőrség által - garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt előállított és bűnügyi őrizetbe vett duhaj szurkolót jogerősen, 1 évi időtartamra pártfogó felügyelet elrendelése mellett próbára bocsátotta és ugyanennyi időre kitiltotta a sportrendezvényekről - tájékoztatta a Borsod Online-t dr. Gaskó Bertalan, a B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda vezetője.


Miskolc - Győzött a Diósgyőr, de a rendőröknek így is volt dolguk a kiemelt biztonsági kockázatú mérkőzésen.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!