Sport

2012.06.11. 19:05

DVTK: Sisa vagy egy portugál

Miskolc - Diósgyőrben a héten pont kerülhet az edzőkérdés végére.

Miskolc - Diósgyőrben a héten pont kerülhet az edzőkérdés végére.Egyre türelmetlenebbek a piros-fehér szimpatizánsok, ugyanis hetek óta nem volt hír azzal kapcsolatban, hogy miként állnak a tárgyalások a lehetséges új vezetőedzővel. Mivel tudja bíztatni a szurkolókat e tekintetben? – kérdeztük Dudás Hunor ügyvezetőt hétfőn délután.

– Azzal, hogy napokon belül végleges döntés születik a tréner személyét illetően – nyilatkozta az Észak-Magyarországnak a klubirányító. – Az elsőszámú jelöltünk a posztra a volt hoffenheimi szakvezető, Marco Pezzaiuoli volt, ám végül vele nem jött össze a kontraktus. Pillanatnyilag két szakemberrel tárgyalunk még, az egyikük egy portugál mester, a másikuk magyar, Sisa Tibor. Őt egy külföldi klub is megkereste, ez némileg bonyolítja a dolgot, de most már végleges elhatározásra kell jutnunk. Azért is kellene mindezt rövidre zárni, pontot tenni a keresgélés végére, mert el kell dönteni, hogy kiket tartunk meg a jelenlegi keretből, kiket nem, el kell kezdenünk a csapat megerősítését, amelyben kulcsszerepe van, illetve lesz a vezetőedzőnek.

A futballisták jelenleg szabadságukat töltik, ám szűk két hét múlva, június 25-én jelentkezniük kell a klubházban, az első foglalkozásra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!