Sport

2012.04.12. 12:46

Eldőlt: Benczés Miklós nem marad a DVTK-nál

A diósgyőri labdarúgócsapat volt vezetőedzője nem dolgozik a klub utánpótlásában.

A diósgyőri labdarúgócsapat volt vezetőedzője nem dolgozik a klub utánpótlásában.A múlt héten hétfőn döntött úgy a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának vezetése, Dudás Hunor ügyvezetővel az élen, hogy a jövőben ne Benczés Miklós irányítsa vezetőedzőként a piros-fehéreket. A váltás bejelentésének napján a felek úgy kommunikálták a ,,válást”, hogy Benczés Miklós csak a felnőtt csapat öltözőjéből távozik, a klub utánpótlásában viszont számítanak rá, vagyis nem szűnik meg a szerződéses viszonya. Ezt követően azonban a távozó edző egyre több olyan utalást, nyilatkozatot tett médiaszereplései során, amelyből arra lehetett következtetni, hogy mégsem fog a DVTK utánpótlásában dolgozni.

– Úgy gondolom sikerült a személyes jövőmmel kapcsolatos nyitott kérdést lezárunk a Dudás Hunor ügyvezetővel folytatott szerdai tárgyalásunk során – válaszolta megkeresésünkre Benczés Miklós. – Bár a múlt hét elején, amikor hirtelen megváltozott a helyzetem a DVTK-nál még jó ötletnek tartottam, hogy valamilyen más formában, az utánpótlásban segítsem a klubot, hiszen szeretem az edzői munkát, szeretek dolgozni, és egy új feladat mindig új kihívásokat tartogat, de néhányat aludva a történtekre, egyre inkább úgy gondoltam, hogy mind a DVTK számára, mind számomra az a legegészségesebb megoldás, ha most elválunk egymástól. Azzal együtt is, hogy ezzel éppen a z edzősködéstől zárom el magam, reményeim szerint nem túl hosszú időre. Mert ha csak rajtam múlna, akkor már holnap munkába állnék, egy felnőtt csapatnál, vagy akár utánpótlás együttesnél is, de tudom, hogy az edzősors olyan, hogy a lehetőségekre várni kell.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!