Sport

2012.03.29. 12:51

Menougong: Újra Diósgyőrben

A DVTK kameruni csatára a februári, törökországi edzőtáborba nem tartott a csapattal, ami már előre vetítette, hogy nem számolnak a klubnál a játékossal a tavasz szezonban.

A DVTK kameruni csatára a februári, törökországi edzőtáborba nem tartott a csapattal, ami már előre vetítette, hogy nem számolnak a klubnál a játékossal a tavasz szezonban.

Szerződése azonban nem lett felbontva és mint azt Szentes Lázár, a DVTK szakmai igazgatója néhány héttel ezelőtt elmondta: George Menougong külföldön vesz részt próbajátékon.

Az ősszel szívproblémákkal is küzdő futballista szerdán este visszatért Miskolcra, és a csütörtök délelőtti a Siófok mérkőzést megelőző edzésen részt is vett.

A Borsod Online értesülései szerint az afrikai labdarúgó Svájcban illetve egy észak-európai országban is "megmutatta" magát.

Honlapunk információi szerint George Menougong további sorsa az ügyvezetővel, Dudás Hunorral folytatott beszélgetéstől függ.


Dudás Hunor Menougongról

George Menougong arról tájékoztatott, hogy külföldi országokban tett próbajátékai nem hozták el számára a klubváltás lehetőségét, ezért ismét jelentkezett ismét a DVTK-nál edzésre – válaszolta érdeklődésünkre Dudás Hunor, a diósgyőri klub ügyvezetője. – A csatár változatlanul a Diósgyőr játékosa, hiszen élő szerződés köti hozzánk, és most átmeneti jelleggel az első csapat edzéseit látogatta, de, hogy mi lesz a sorsa, az csak a jövő hét elején dől el, ugyanis a döntés előtt szeretném ezzel kapcsolatban megismerni a szakmai stáb véleményét.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!