Sport

2011.11.28. 14:23

Nézőpont: Tisztaság

<em>Épp, hogy elhangzott a trénerek értékelése, a különböző internetes fórumokon már rázendített a károgó kórus: bunda! Nem tudom ilyenek olvastán jó érzésű labdarúgó mit gondolhat, de a helyükben nagyon szomorú lennék. Néhány szerencselovag, talán elmaradozó fizetését tisztességtelen úton pótólni akaró társuk, illetve a futball holdudvarában keringő keselyük miatt egy kalap alá kerülnek mindnyájan.</em> <strong>Égerházi Péter jegyzete</strong>

Épp, hogy elhangzott a trénerek értékelése, a különböző internetes fórumokon már rázendített a károgó kórus: bunda! Nem tudom ilyenek olvastán jó érzésű labdarúgó mit gondolhat, de a helyükben nagyon szomorú lennék. Néhány szerencselovag, talán elmaradozó fizetését tisztességtelen úton pótólni akaró társuk, illetve a futball holdudvarában keringő keselyük miatt egy kalap alá kerülnek mindnyájan. Égerházi Péter jegyzete

Mert miért is kellett volna bundának, pontosan fogadási csalásnak lennie a Loki ZTE elleni találkozójának? Miért lehet csak ezzel magyarázni ha egy csapat egy félideji csipkerózsika álmából ébresztve igazolja a papírformát?

A károgók talán elfelejtik, hogy a toronymagasan listavezető fogadta a tök utolsó csapatot. Nem éppen az lett volna gyanús, ha a vége is 0-2, vagy 2-5? Aki az 5-2-es győzelmet, a negyedóra alatt így megfordított eredményt csak bundázással tudja magyarázni, az egyáltalán nem járatos a sport világában. Például már több olyan K-1-es mérkőzést is játszottak, ahol a lekáózott versenyző a rászámolás után az első ütésével, rúgásával fordítani tudott. Azokon is bundáztak? Aligha.

Minden ilyen feltételezésnek véget vethetne, ha megtiltanák, hogy a meccs eredményén kívül másra is lehessen fogadni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!