Sport

2011.09.05. 12:22

Magosi a szlovák bajnok, Tabaka Ausztriában a dobogón

Mindössze egyetlen pontot veszítve lett Szlovákia salakmotoros egyéni bajnoka Magosi Norbert.

Mindössze egyetlen pontot veszítve lett Szlovákia salakmotoros egyéni bajnoka Magosi Norbert.

A Zsarnovicában megrendezett nyílt nemzetközi viadalon a magyar versenyző 14 ponttal nyerte az alapversenyt, majd az elődöntőben és a döntőben sem talált legyőzőre. Magosi mögött a cseh Suchánek és Malek, illetve az orosz Harcsenko végzett. Érdekesség, hogy az a Magosi, aki eddig még nem nyert egyéni magyar bajnoki aranyérmet, idén már begyűjtötte az argentin és szlovák bajnoki elsőséget is.

Az ausztriai Natschbachban rendezték a 28. Josef Kamper-emlékversenyt, ahol Magosi Norbert és Tabaka József is starthoz állt. Magosinak sikerült jobban az alapverseny, hiszen két pontot veszítve a 3. helyen zárt, míg Tabaka 10 ponttal az 5. lett, de mindketten bejutottak az elődöntőbe. Magosi futamgyőzelemmel jutott a fináléba, Tabaka pedig a lett Poudzuks mögött végezve került a legjobbak futamába. Magosi motorhiba miatt nem ért célba a döntőben, amit Poudzuks nyert Harcsenko és Tabaka előtt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!