Sport

2011.04.17. 19:35

Megtámadták a genovai szurkolók Komanék buszát

<p>Kövekkel és botokkal támadtak a két magyar játékost, Koman Vladimirt és Laczkó Zsoltot is foglalkoztató olasz Sampdoria labdarúgócsapatának buszára a klub szurkolói, miután három nullára kikapott a bajnokságot vezető AC Milantól és a genovai csapatot immár a kiesés fenyegeti.</p>

 A maszkos szurkolók vasárnap hajnalban ostromolták meg a csapatszállító buszt, a jármű több ablaka betört, miközben halálosan megfenyegették a játékosokat. A Sampdoria közleménye szerint a szombatihoz hasonló rossz eredmény sem igazolhatja az ilyen szurkolói viselkedést. A tavalyi idényben még bajnoki negyedik csapat immár csak egy pontra van a kiesőzónától. A klub a januári átigazolási szezonban elengedte két legjobbját, a klubtulajdonossal összekülönböző és már korábban kegyvesztetté vált Antonio Cassano épp a Milanhoz, Giampaolo Pazzini pedig a szintén milánói Interhez igazolt.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!