Sport

2010.08.31. 19:42

Egy hét múlva újra

<p>A DVTK pontlevonásos ügye egy hét múlva folytatódik, érhet véget.</p>

A Diósgyőri VTK részéről Nagy Béla, a klubot működtető Diósgyőr FC Kft. ügyvezetője, valamint dr. Dányi Szilárd, a Tornyi-ügyben a Diósgyőrt képviselő jogász jelent meg kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága előtti meghallgatáson. Mint arról már beszámoltunk: egy hete a fegyelmi bizottság első fokon azt a határozatot hozta, hogy mivel a DVTK-t működtető sportszervezet nem fizette meg volt edzőjének, Tornyi Barnabásnak a neki járó pénzösszeget, valamint a fegyelmi bizottságnak ez ügyben egy korábbi határozatában hozott már jogerőssé vált pénzbüntetését, amelyet az MLSZ kasszájába kellett volna befizetni, ezért augusztus 24-én úgy döntött a grémium, hogy addig, amíg a Diósgyőr a tartozását nem rendezi, bajnoki fordulónként 3-3 pontot levon az NB II-es együttestől.

Ez utóbbi döntés jogerőssé válását szeretné elkerülni a DVTK, ezért kértek meghallgatást, amely után dr. Dányi Szilárd a következőkről számolt be: ,,A fegyelmi bizottság tudomására hoztuk azokat a fontos tudnivalókat, amelyek ezen ügyhöz tartoznak, és az ezzel kapcsolatos dokumentumokat bemutattuk. Hogy pontosan mik ezek, azokról az ügy lezárultáig nem szeretnék beszámolni. Erre leghamarabb egy hét múlva kerülhet sor, ugyanis a fegyelmi bizottság a jövő kedden újra napirendre tűzi az ügyet, és az addig beérkező összes bizonyíték ismeretében hozhat újabb, a DVTK számára kedvező döntést."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!