Sport

2008.07.15. 16:32

Olimpikonjainkat lesújtotta a hír

<p>Éppen edzőmmel, György Rollanddal beszélgettünk, amikor megcsörrent a telefonja. Egyik barátja közölte vele a hírt, ami természetesen megdöbbentett - mondta el portálunknak Rakonczai Bea.</p>

Borzasztó, hogy ez történt, el sem akartam hinni. Nem is nagyon tudok mit mondani, hiszen nagyon lesújtott a hír. Annak ellenére, hogy személyesen nem találkoztunk, sikeres pályafutását ismerem.

- Nagyon sajnálom, hogy ez történt - mondta szomorúan Rakonczai Bea, az NYVSC atlétája, aki Pekingben maratonin áll rajthoz.

Tatán is mindekit lesújtott a hír

Nemrégiben, a tévébõl tudtam meg a hírt, egyszerûen felfoghatatlan, megdöbbentõ, szerintem mindenkit teljesen lesújtott. A közelmúltban láttam õt és a többi kajakost az edzõtáborban. Bár személyesen nem beszéltünk soha, szimpatikus sportembernek ismertem. Sajnos minden bizonynal ez lesz a téma eset az edzõtáborban- tudtuk meg Baranyai Jánsotól, az NYVSC olimpikon súlyemelõjétõl, aki most is a tatai edzõtáborban készül Pekingre.

Hónapokig készültek együtt Dunavarsányban

- Előbb kecskeméti súlyemelők hívtak és ők mondták el a szomorú hírt, majd az interneten is megnéztem. Megdöbbentő és érthetetlen, nagyon megrázott. Sydney-re a kajakosok is Dunavarsányban készültek, az öt hónap ealatt egyszer-kétszer szót is váltottunk, ám iagazából nem ismertem- tudtuk meg Farkas Zoltántól, aki az NYVSC súlyemelőként vett részt a Sydney-i olimpián.

- Mán László -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!