Sport - Foci

2017.01.06. 15:36

Videó: A magyar bajnokság „legmennyeibb” pillanatai 2016-ban – Válogatás a Trollfocitól

Csodálatos összeállítással örvendeztette meg az internetezőket a Trollfoci: összeszedték a 2016-os év „legmennyeibb” pillanatait.

Csodálatos összeállítással örvendeztette meg az internetezőket a Trollfoci: összeszedték a 2016-os év „legmennyeibb” pillanatait.

A Mennyei Bajnokság sosem okoz csalódást. A Mennyei Bajnokság mindig azt adja, amire vársz, de mindig tud meglepetést szerezni”

Az MB1-ben semmi sem az, aminek látszik. Ha valami gólhelyzetnek tűnik, az lehet, hogy valójában egy bedobás előtti pillanat, vagy éppen egy újabb Föld körüli pályára állított labda kilövését látod. Azt várod, hogy ez lesz az a szezon, ahol Böde nem b@sz földhöz senkit, de aztán...”

- írja a Trollfoci a csodálatos, szédületes, utánozhatatlan megoldásokból álló besztof válogatást tartalmazó blogbejegyzésben.

Forrás: Trollfoci.


A Magyar Labdarúgó Szövetség szilveszteri összeállításában kakast és ejtőernyőst is láthatunk labdarúgó NB I-es meccsen, de megjelenik Pintér Attila, valamint Tokody Tibor felejthetetlen öngólja is. Nemcsak a futballisták tettei érdekesek, Hajdú B. István kommentárja sem volt ugyanolyan, mint manapság...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!