Sport - Foci

2013.01.19. 18:07

Katona György a Szpari játékosa lesz

Nyíregyháza - Szombaton a délelőtti edzéssel zárta a hetet a Nyíregyháza Spartacus NB II-es focicsapata. A tréninget követően tanácskoztak a szakmai stáb tagjai, majd döntöttek.

Nyíregyháza - Szombaton a délelőtti edzéssel zárta a hetet a Nyíregyháza Spartacus NB II-es focicsapata. A tréninget követően tanácskoztak a szakmai stáb tagjai, majd döntöttek. A védők közül Tóth Máté és a litván Marius Kazlauskas sem lesz Szpari játékos. Miként az ukrán Ivan Szkunzyak. Katona Györggyel viszont szóban megállapodott Brekk János szakmai igazgató, és a jövő héten fél+2 évre szóló szerződést írnak majd alá a felek.

A védelembe még érkezhet labdarúgó, de az eldőlt, kik utaznak hétfőn délután Tiszaújvárosba az edzőtáborba. Mivel Csorba Szabolcs és Reznek Donát is a válogatottal készül, helyettük két 19 éves akadémistát, Klepács Krisztián és Lukács Bence megy.. Ők egyébként is azon saját nevelésű fiatalok közé tartoznak, akikkel szeretnének profi szerződést kötni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!