Sport - Foci

2013.01.12. 16:49

Bárányos aláírt, El Maestro rábólintott, Mboussi nem kell

Labdarúgás - Szombaton hidegben, de napsütésben zárta a felkészülés első hetét a Nyíregyháza Spartacus. Az egymás közötti játék döntetlenül ért véget, ezért Téglási Gábor alkalmi játékvezető tizenegyespárbajt rendelt el, ez döntött végül.

Labdarúgás - Szombaton hidegben, de napsütésben zárta a felkészülés első hetét a Nyíregyháza Spartacus. Az egymás közötti játék döntetlenül ért véget, ezért Téglási Gábor alkalmi játékvezető tizenegyespárbajt rendelt el, ez döntött végül. A gyakorlás után Brekk János szakmai igazgató minden játékossal négyszemközt beszélt. Ekkor közölte azt, hogy a pórbajátékosok közül kire számít, és kire nem.

Petneházi és Mészáros szabadon igazolható a Szparitól

Bárányos Zsolttal szerződést köt a klub, így ő ismét a Szpari játékosának tekinthető. Miként a fiatal szerb Nikon El Meaestro, akivel szóban megegyezett Brekk János, amennyiben nem jön közbe semmi, akkor szerdán papírra is kerül szóbeli megállapodás.

Nem mondható el ez Yves Mboussiról, ő nem kell a szakvezetésnek. Véget ért a próbajáték Vasas TamásMykhaylo Replyuk és  Namuqita Roland számára. A jövő héten még tesztelésre marad  Ivan Szkunzyak, valamint a sárvári Sipos Tamás, amennyiben utóbbinak rendbe jön a sérülése.

A szakvezetés döntése alapján szabadon igazolható a két Márk, Petneházi és Mészáros, amennyiben kérőjük akad, ők távozhatnak a klubtól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!