Sport - Foci

2011.10.06. 14:34

Ligakupa: DVTK - Vasas 3-0 (0-0)

A Ligakupa 3. fordulójában a Vasas-Híd együttese volt a Diósgyőri VTK vendége csütörtökön 18 órától. A mérkőzésről élőben tudósítottunk.

A Ligakupa 3. fordulójában a Vasas-Híd együttese volt a Diósgyőri VTK vendége csütörtökön 18 órától. A mérkőzésről élőben tudósítottunk.

Edzői nyilatkozatok a DVTK – Vasas Híd után

DVTK - Vasas- Híd 3-0 (0-0)

Diósgyőri Stadion: 2500 néző (hivatalos közlés)  

Vezette: Becséri (Takács, Aradi) 

DVTK: Rados, - Vadász, Gal, Budovinszky, Gohér - Rakovic, Gallardo, Takács P., Arze - Tisza, Pál Sz.

Vezetőedző: Benczés Miklós

Vasas - Híd: Ambrusics -  Polényi, Sütő, Kovács G., Katona - Kulcsár, Jokic, Kocsis, Arsic, Simic - Ferkó

Edző: Marian Vlak

Jók: Takács, Tisza, Budovinszky, Rados, Ambrusics, Ferkó, Menougong


Hamarosan DVTK "ajándékboltolhatunk"

Miskolc – Nem tévedünk nagyot, ha kijelentjük: jelen pillanatban Magyarország legnépszerűbb futball klubja, a Diósgyőri VTK! Ez a tény nem csak abban mérhető, hogy ezrek kísérik a csapatot az idegenbeli találkozókra is, hanem abban is, hogy óriási a kereslet a DVTK-s ajándéktárgyak iránt. De vannak-e DVTK polók, sapkák, netán bögrék?

Aki játékosként és vezetőként is a DVTK-t szolgálta

Az elhunyt Pesti (Pecz) Györgyre, a DVTK évszázados történetének egyik kiemelkedő személyiségére emlékezünk, aki a kárpátaljai Kisannán 1924. december 12-én született és a labdarúgó pályafutása 1937-ben, a helyi ifjúsági csapatban kezdődött el.

Magyar Kupa: BKV Előre - DVTK

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójának a párosítását, amelyben még 3 megyei csapatunk is érdekelt.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!