Sport - Foci

2011.10.24. 15:20

DVTK: A továbbjutás a cél

A legjobb 16 közé kerülés a tét a Diósgyőri VTK számára a Magyar Kupában.

A legjobb 16 közé kerülés a tét a Diósgyőri VTK számára a Magyar Kupában.Péntek, Budapest. Kedd, Budapest. Az előbbi bajnoki volt, most pedig MK-találkozó következik, amire azért nem szerdán kerül sor, mert pénteken este, a pontvadászat 14. fordulójában a Haladás érkezik az Andrássy útra. Az előző kupakörben is NB II-es együttes ellen játszottak a piros-fehérek, s Egerben csak nagy nehezen, büntetők révén tudták kiharcolni a továbbjutást. Benczés Miklós, a diósgyőriek vezetőedzője röviden és tömören összefoglalta, hogy mi a céljuk kedden 14 órától a Sport utcában.

– Győzelmi szándékkal megyünk a BKV Előréhez, ugyanúgy, mint minden más csapathoz. Egyik bajnokijukat volt szerencsém látni, és ez alapján azt mondom, hogy egy ,,játszós" együttes, ezért nem számítok annyira defenzív futballra tőlük, mint amilyet az Eger mutatott. A kupában nincs meghatározva egyértelmű cél, éppen az aktuális összecsapást tartjuk fontosnak, ami jelen esetben ez a mérkőzés.


Belépők és az elhelyezés

A hazai klub egységesen 1000 forintot kér a nézőktől, egy belépőért (legyen az BKV-párti, vagy diósgyőri), s amint azt megtudtuk, a piros-fehér drukkereket is a fedett lelátón helyezik el, elkülönítve, de biztosítva számukra büfét, illemhelyet.

A mérkőzésről kedden 14 órától élő szöveges tudósítást adunk itt a Borsod Online-on!


Folytatódik a Diósgyőr számára a 2011/2012-es Magyar Kupa sorozat. Kedden 14 órától a BKV Előre elbúcsúztatására készül a DVTK és a hűséges szurkolótábora. A kupameccsről élőben tudósítunk! Ön szerint mi lesz a mérkőzés végeredménye ?


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!