Sport - Foci

2011.07.16. 20:24

Edzői nyilatkozatok a DVTK vs. ZTE meccs után

Miskolc -<em> "Próbáltuk a saját játékunkat játszani, úgy érzem ez a meccs döntő részében sikerült." - </em>kezdte nyilatkozatát <strong>Bencés Miklós</strong> az élvonalba visszatérő <strong>Diósgyőr&nbsp;</strong>győzelme után.

Miskolc - "Próbáltuk a saját játékunkat játszani, úgy érzem ez a meccs döntő részében sikerült." - kezdte nyilatkozatát Bencés Miklós az élvonalba visszatérő Diósgyőr győzelme után.Benczés Miklós: - Próbáltuk a saját játékunkat játszani, úgy érzem ez a meccs döntő részében sikerült. Jól alkalmazkodtunk az ellenfél játékához, ez az elején a védekezésben mutatkozott meg. Örülök annak, hogy azokat az erényeket, amelyek minket jellemeztek az NB II-ben, az első osztályban is tovább tudtuk vinni. Örülünk a győzelemnek, úgy érzem, ezen a napon egyértelműen jobbak voltunk a Zalaegerszegnél is ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.

Csank János: - Nehéz higgadtan értékelni, és igaz, hogy kis erősítéssel a régi csapatuk játszott, de az a gondom, hogy az előkészületi meccsen nem látszottak azok a problémák, amelyek most, éles meccsen kijöttek, Több játékosom is új oldaláról mutatkozott be, olyan hibákat követtek el, ami után nehéz helyzetbe kerültünk. Az első gól után, nagyon nem jött jókor a második, a harmadikat már nem is láttam, mert azon gondolkoztam, hogy mit kéne tenni. Hogy volt a kapott gólok között les vagy sem, ezt inkább hagyjuk, a kilépéseket nem gyakoroljuk, A második félidőben próbálkoztunk, de 3-1 után rosszabb lett a szájízünk az újabb gól miatt. Elsősorban azt hiányolom, hogy csapatjáték elmaradt. Megjegyzem jól játszott a Diósgyőr, néhány emberem toronymagasan gyenge teljesítményt nyújtott, ahhoz képest, amit vártam tőlük.

- ÉM -


Diósgyőri VTK vs. ZTE 4-1

Az OTP Bank Liga 2011/2012-es szezonjának 1. fordulójában a DVTK labdarúgó csapata a Zalaegerszeg együttesét fogadta 17.30-tól. A találkozóról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!