Sport - Foci

2007.11.30. 16:35

FC Fehérvár: licenc megvonva!

<p>Megvonta az FC Fehérvár licencét a Magyar Labdarúgó Szövetség, mert a pénteki, végső határidőig nem érkeztek meg a szükséges okmányok a testülethez.</p>

A fehérvári csapatot működtető klubnak nyolc napja van arra, hogy pótolja a hiányt, különben a csapat nem játszhat az első osztályban.

A játékosok fizetésének elmaradása miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség új licence eljárást kezdeményezett az FC Fehérvárnál november elején. A csapatot működtető Fehérvár FC Kft-nek péntekig be kellett volna küldeni a testülethez, a nemzetközi előírásoknak megfelelő iratokat. Az APEH igazolás, és a játékosok felé a tartozásmentességéről szóló igazolás azonban még hiányzik, ezért az MLSZ megvonta az FC Fehérvár licencét.

A jövő hét végéig a klub még pótolhatja az okmányokat. Ha addig sem teszi meg, akkor a csapat nem indulhat a tavaszi szezonban már az első osztályban - mondta a Független Hírügynökségnek Viniczai Tibor, nyilatkozati joggal felruházott tulajdonos.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!