Sport - Foci

2007.10.18. 17:59

Drogba elhagyná a Chelsea-t

<p>Didier Drogba, a Chelsea elefántcsontparti támadója elhagyná klubját, mivel Jose Mourinho edző távozása "megtörte a csapat morálját és már nincs ami Londonhoz kötné".</p>

A játékos szerint olyan mértékben sérült az összetartás, mióta megromlott Mourinho viszonya Roman Abramovics tulajdonossal, hogy elképzelhetetlennek tartja a maradását - ezt maga Drogba nyilatkozta a pénteken megjelenő France Football című újságnak.

Drogba 2004-ben érkezett a Chelsea-hez 24 millió fontért. A legutóbbi szezonban gólkirály lett, több mint 30 találatával szinte egymaga nyerte meg a FA és Ligakupát a londoni kékeknek. A játékos még nem gondolkozott el a jövőjén, de szívesen játszana a Barcelonában, a Real Madridban, a Milanban, vagy az Interben, sőt azt az ötletet sem veti el, hogy visszatérjen a Chelsea előtti klubjához, a Marseille-hez.

Drogba legközelebb januárban távozhatna, a Chelsea vezetői azonban mindent megtesznek majd legjobb csatáruk megtartása érdekében.

Kapcsolódó cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!