Project Life

2019.10.01. 08:08

Prof. Dr. Poór József

Gyönyörű reggelt kedves Olvasó! Remélem frissen olvasod a cikket, mert egyébként elvész a köszöntés értéke.

 

Mai nap témája az az ember, aki Lakatosné Dr. Szuhai Györgyi Phd-nak segített könyvei kiadásában, valamint tanulmányai során nagy hatást gyakorolt rá. Nem más ez a személy, mint Prof. Dr. Poór József.

Egy ember, akit világszerte elismernek a szakmában.

A világ több különböző pontján ad elő annak érdekében, hogy az emberi erőforrás menedzsment ismereteit átadja, azok számára, akik a szakmába szeretnének bekerülni vagy szakmailag magasabb szintre kerülni.

Azok a területek, ahol már oktatott.

Amerikai egyetemeken: (Honolulu, Louisville, Richmond, Saginow és Cleveland)

Európa egyetemein: (Arnhem, Bergen, Frankfurt am Main, Lyon, Pitesti, Riga, Bukarest, Kolozsvár, Zrenjanin) üzleti előadások keretében.

Nem csak a világot járja és oktat!

A Szent István Egyetem és a Selye János Egyetem habilitált és kinevezett professzora, valamint hosszú évekig volt egyetemi tanár a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán. Oktatott tantárgyai között található az emberi erőforrás menedzsment, nemzetközi emberi erőforrás menedzsment, menedzsment tanácsadás és nemzetközi menedzsment tárgyakat, amiket nem csak magyar nyelven hallgathatnak a hallgatói, hanem természetesen különféle idegen nyelveken is.

Nem csak megszerezni kell a tudást, de gyakorolni is!

A szakmáját megtanulta és nem csak oktatta, hanem közel két évtizeden keresztül dolgozott is benne! Három nemzetközileg ismert tanácsadó cégnél volt különféle beosztásokban (HayGroup, Mercer és Diebold) mint ügyvezető igazgató, mint senior tanácsadó. Tapasztalatát tanácsadó vállalatoknál, tréning igazgatóként pl. a Nemzetközi Menedzser Központnál (IMC), továbbá igazgatóhelyettesként az Aktív Memória Kártya Társaságnál bővítette és még számos helyen.

Humán Szakemberek Országos Szövetség (HSZOSZ) megalapítója és elnöke 2008 év áprilisától egészen napjainkig. Mindemellett több mint 600 publikációban vett részt.

KRISZTA

Project Life Management csapattagja

(PR cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!