Project Life

2019.10.29. 19:11

Ideje foglalkozni a lezárással!

Gyönyörű szép napot mindenkinek!

 

Végre a csapatnak is sikerült összeszednie magát a konferencia után. Mondjuk a két kolleganőnek – Szandinak és Briginek – még infúzión adagoljuk a kávét, hogy gördülékenyebb legyen a munkavégzésük. 😀

Ennek ellenére Györgyi – a rutinos róka – már kipihenve, én pedig a bögrés kávé időszakos újra töltésével képes vagyok a munkavégzésre.

Projekt zárás! De, mit is jelent?

Azok számára, akik régóta követnek talán ismerős lehet a projekt zárási fázis. Ha definiálni szeretném, akkor annyit mondanék: Az a folyamatrész, mikor értékeljük a megtervezett eseményt, megvizsgáljuk, hol kellett alkalmazni az újra tervezés adta lehetőségeket és levonni a konzekvenciákat – következtetéseket. Röviden mondva értékeljük a saját munkánkat.

Tényleg csak ennyi lenne!?

Nem, ez csak az egyik fele a zárásnak. A záráshoz tartozik nem csak a belső értékelés, lásd magamat értékelem, a munkatársaim értékelnek. Tudom, most sokan felhördültek azon, hogy a munkatársak értékelése az nem belső, hanem külső. Igen, számomra már külső értékelés a másik véleménye, de munkahelyileg csak belső! Szóval ha jobban belegondolunk, akkor az igazi külső értékelés a rendezvényen megjelent vendégek voltak.

Már tudjuk kiktől kell kérni visszajelzést, de hogyan csináljuk?

Na igen, nem csak a problémát kell megtalálni, de meg is kell oldani azt. Mi is ezen vagyunk éppen most fejezte be a kolléga az ehhez kapcsolódó feladatát. Akkor már semmi sincs veszve.

A következő kérdőívet kérem töltse ki minden kedves résztvevője a 2019.10.15-én megrendezett Project Life Management Nemzetközi Konferenciának, e-mailen ki is lett már küldve. Nagyon fontos számunkra, mert szeretnénk ezeken keresztül fejlődni annak érdekében, hogy jobbak lehessünk és többet tudjunk tenni a Önökért, Értetek!

KRISZTA

Project Life Management csapattagja

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!