Project Life

2019.10.30. 11:19

Ezt is megcsináltuk!

Kellemes Napot mindenkinek!

Mindenki kipihenve, üdén kelt fel reggel? A Project Life Management csapatnak kicsit nehezen sikerült felkelnie! A tegnapi pörgés után, nem egyszerű felkelni és újra munkába állni! Szegény Istvánnak még a dereka is beállt, szerencsére görgős székeink vannak!

Reggeli fáradság kezelése

Vegyél két fogpiszkálót és peckeld ki a szemedet. Közben főz le annyi kávét, amennyivel képes vagy a munkanap végéig kitartani. Nem baj, ha nincs hozzá elég nagy kancsód, akkor többször kell csinálni. Ülj le a géped elé és csinálj úgy, mint ha élnél. Remélem beválik nektek, mert Nekünk – még csak véletlenül sem sikerült. Elég hamar lebuktunk és neki kellett állni dolgozni. Ez van!

Minden projektet le kell zárni!

Miután Project Life Management Nemzetközi Konferencián véget ért a vendégek távoztak, nekünk a szervezőknek még volt munkánk. El kellett pakolnunk az általunk oda vitt eszközöket. Itt sikerült Istvánnak meghúzni a derekát. Pedig szóltunk neki, hogy hagyja a fiatalságra a nehezét, de ő minden áron úri ember akart lenni és nem engedte a lányokat cipekedni. Így szépen lassan levittünk mindent.

Az igazi zárás!

Jól esően elfáradva, kiűlt a csapat az erkélyre – Györgyi, István, Szandi és jó magam Kriszta – és egy közös dohányzás keretében beszélgetni kezdtünk. Mivel a rendezvényen mindenki más-más helyen volt, ezért nem ugyanazt hallottuk és láttuk! A napot értékeltük, a pozitív és negatív tapasztalatokat összegeztük – szerencsére nem volt sok negatív. 🙂 Megbeszéltük a hibákat és a tapasztalatokat is.

Az új csapattagok felavatása!

Mivel Szandi számára ez volt az első nagy szabású rendezvény, ezért mint eddig mindenkit – egyből a „mély vízbe” dobtuk őt! Szerencséjére, elég gyorsan ment a tanulási folyamat – csak egyszer kell megtanulni úszni! Most, hogy végre ő is érti mit jelent a Project Life Management (PLM) csapatában a rendezvény szervezés és a rendezvény lebonyolítása, már bátrabb és határozottabb lett!

KRISZTA

Project Life Management csapattagja

(PR cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!