hirdetés

2021.09.14. 09:09

Tűnj ki a tömegből!

Jóllehet korunk egyik ikonikus alakja, Karl Lagerfeld már két éve nincs az élők sorában, olyan maradandót alkotott, hogy az még garantáltan hosszú ideig fogja befolyásolni a jövendő divattervezőit, fényképészeit és lakberendezőit! Öröksége maradandó, és roppant nagy hatással bír a művészi világra.

Forrás: wallmaxx.hu

Egyértelműen új vizekre evezett, merte vállalni különlegességét, különcségét akkor is, ha az nem aratott éppen osztatlan sikert. Ahogy teltek az évek, úgy találta meg a saját hangját, és mivel képes volt időről időre egy merészet újítani, soha nem vált unalmassá, ahogy ikonikus dioptriás napszemüvege és állandó copfja sem!

Ha Lagerfeld példája inspirál téged, és épp felújítás vagy lakberendezés előtt állsz, akkor az idol ihlette tapétakollekciót, melyet a Wallmaxx Tapéta Webáruház dobott piacra, semmiképp se hagyd ki!

A modern és az art deco találkozása

Bár Karl Lagerfeld sok mindenben hatalmas újítónak számított, szerette a modern elemeket, sőt még saját emojikat is kreált, majd levédetett, azért mindig vissza-vissza nyúlt a múltba.

Legendásan rajongott az art deco stílusért, vonzódott a 18. századi dolgokhoz, és ezt az életérzést, hangulatot tökéletesen át tudta ültetni a lakberendezésbe is. Ez a múltbéli kötődés több otthonának a berendezésében is szemmel látható.

Így talán nem is tűnik olyan furcsának a róla elnevezett tapétakollekció. Sokoldalú művész volt, akit nem lehetett nem észrevenni. Épp olyan, mint amilyen a róla elnevezett tapétakollekció.

Ha bátran mersz új vizekre evezni, ha nem félsz attól, hogy otthonod nagyon markáns jelleggel és ezáltal megosztóan fog hatni a betérőkre, válogass merészségi szinted szerint az AS Karl Lagerfeld tapétakollekcióból!

Merész és markáns falak

Ha nem tudsz dönteni, hogy modern vagy klasszikus legyen az otthonod, akkor ezzel a tapétakollekcióval kapásból feloldod a dilemmát: Lagerfeld varázslatosan kombinálta a kettőt, így neked sem kell a kettő között döntened.

Választhatsz egyszínű, fémhatású, csíkos vagy Lagerfeld-ikonos tapéták közül, de akár grafikai hatású tapétával is egyedivé varázsolhatod nappalid vagy előszobád!

Garantált a hatás, valamint az is, hogy nem fogsz lépten-nyomon ebbe a tapétamintába botlani, hiszen csak kevesen merik ennyire felvállalni a saját énjük extravagáns oldalát! Természetesen erőltetni ezt nem lehet, de ha érzed, hogy természetesen belülről fakad az igény, válogass a Wallmaxx Tapéta Webáruház Lagerfeld tapétái közül!

Újító és értékmegőrző

Ezzel a tapétával egyszerre leszel újító harcos és a múlt értékeinek őrzője: a klasszikus, barokk elemek természetesen forrnak össze, és teremtenek olyan életérzést és hangulatot a nappalidba, amire csak maga Karl Lagerfeld lehet képes, és általa persze a stílusában megalkotott tapéták!

Gondold újra, amit a lakberendezésről eddig vallottál, és vigyél dinamikát, kirobbanó energiát az otthonod falai közé!

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában