hirdetés

2021.09.16. 10:48

Programozó képzés – íme néhány remek lehetőség Budapesten

Aki fontolóra venné a programozó képzés keresést, azelőtt kifejezetten kedvező lehetőségek állnak nyitva manapság. Különösen Budapesten, ahol a programozás képzései egyaránt működnek a különféle iskolákban, illetve a felsőoktatási intézmények falain belül.

Forrás: codeberryschool.com

A cikkben igyekszünk rávilágítani a programozó képzés manapság elérhető opcióira, remélhetőleg kedvet csinálva a beiratkozáshoz.

Amiért egy-egy programozó képzésen való részvétel remek befektetésnek bizonyulhat

A programozás ismereteinek az elsajátítása egyértelműen azon készségek közé sorolandó manapság, amibe egyértelműen érdemes energiát, időt és tandíjat fektetni. Már csak azért is, merthogy aki képes programnyelveket ismerni és megbízhatóan kódolni, annak többféle módja is lehet az érvényesülésre.

Eleve számos kis- és nagyvállalat, illetve startup keres manapság programozókat. Nem elhanyagolható tényező továbbá az sem, hogy a programozó képzést sikeresen teljesítőket utána szépen meg is fizetik. Mindezen felül persze nyitott annak a lehetősége is, hogy a megszerzett tudás hasznosítása egy saját vállalkozás keretei között történjen meg.

Kiknek elérhető opció a programozó képzés, mint a kompetenciák fejlesztésének lehetősége?

Az a szerencsés helyzet áll fenn manapság, hogy programozó képzés címszó alatt többféle úton és módon van lehetőség választani és elindulni. Érdemes példaként Budapestet megemlíteni, ahol több rétegben is történik a készségeknek és programnyelveknek az átadása.

Az egyik út az oktatási rendszerben, különösen a felsőoktatás keretei között működik. Több olyan egyetemi képzés is működik ugyanis a fővárosban, aminek az egyes tárgyai szorosan kötődnek a programozás képzéséhez, rendkívül hasznos ismereteket átadva a hallgatók számára.

A másik variáció pedig a programozó tanfolyamok meglehetősen széles választéka. A legjobb, hogy ezek a képzések tényleg szinte bárki számára elérhetők, függetlenül a korábban megszerzett tapasztalattól és szakmai múlttól.

Szerencsére Budapesten is kiváló a programozó képzés kínálat

Hogyha a keresés tárgya éppenséggel programozó képzés Budapesten, akkor a leginkább célravezető megoldás egymással összevetni a különféle programozó iskolák által kínált lehetőségeket. Szerencsére ezekből az oktatási intézményekből akad szép számmal.

Hogy csak néhány példát említsünk, a Codecool, a CzirjakTech, a Logiscool, az A&K Akadémia vagy többek között a Green Fox Academy egyaránt megfelelhet a programozó iskolát keresők igényeinek.

Érdemes lehet több helyen is érdeklődni, megnézni az árakat, a programozó képzés kezdési időpontját és tantervét, majd az alapos feltérképezés eredményének függvényében döntésre jutni a tényleges választást illetően.

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában