szponzorált tartalom

2021.06.30. 10:20

Minőség, megbízhatóság és korrekt ár: BB Megújuló Napenergia Kft.

Avagy miért érdemes az árajánlaton kívül más szempontokat is megvizsgálni a napelem kivitelező megválasztása előtt.

Forrás: Dreamstime

Napjainkban az Otthonfelújítási támogatás kapcsán szinte napi téma a megújuló energiák felhasználása. A családok most már nem elérhetetlen projektként gondolnak a napelemre, hanem egy olyan lehetőségként, melyet most állami támogatással igénybe tudnak venni.

Ennek különböző formáit választhatják, hiszen az otthonfelújítási 50%-os támogatáson túl, 2021 júliusától indult az állam következő támogatási programja, mely már egy olyan társadalmi réteget is megcéloz, akiknek ezidáig elérhetetlennek tűnt egy napelem rendszer, hiszen az anyagi lehetőségeik nem engedték azt meg. Most viszont 100%-os állami támogatást kaphatnak, így kiválthatják elavult fűtésrendszereiket, ezáltal a környezettudatosság jegyében egy új, modern, megújuló energiát felhasználva termelhetik meg a saját maguk számára szükséges energiát a mindennapokban, ezzel is csökkentve rezsijüket.

De legyen szó bármilyen támogatás igénybevételéről a laikus ügyfél legfontosabb döntése, hogy a napelemes projektek megvalósulásához mely céget válassza kivitelezőként?

Ami azért is nehéz kérdés most 2021-ben, mivel ezek az állami támogatások magukkal vonzották azt is, hogy szinte gombaszámra nőttek ki napelemes cégek is a semmiből.

Ezen döntésében próbáltunk segíteni az ügyfeleknek akkor, amikor a BB Megújuló Napenergia Kft. ügyvezetőjével Balog-Borbély Edinával beszélgettünk:

Mennyire van most nehezebb dolga itt Miskolcon egy napelemes cégnek az újonnan megjelent piaci szereplők miatt?

Nagyon jó a kérdés: Egy oldalról az állami támogatások segítik a munkánkat, hiszen a családok számára végre elérhető közelségbe került a napelem rendszer megvalósíthatósága, másrészről viszont, ezzel párhuzamosan fel is hígult a piac a napelem telepítő cégek terén.

Nap mint nap találkozunk olyan árajánlatokkal, ahol sajnos az ügyfelek egy árajánlatban csak és kizárólag a végösszeget nézik, annak az esetleges tartalmi összetételét, minőségi megfelelőségét, a cég megbízhatóságát, vagy a dokumentáció terén való kivitelezést nem.

Pedig ezen faktorok összessége meghatározhatja a hosszú távon elégedett ügyfél kimenetelét.

Nálunk a BB Megújuló Napenergia Kft.-nél eleve az árajánlat elkészítését minden esetben egy díjmentes helyszíni felmérés előz meg. Tévedés az, hogy általános ügyféladatokból pontos tervezést, árajánlatot és kivitelezést lehet megvalósítani.

A helyszín pontos paraméterei teljesen megváltoztathatják az árajánlatot.

Ezt követően egy egyedi tervezés következik, mely alapján személyre szabott árajánlat készíthető el.

Ezen a ponton fontos megemlíteni, hogy mi fix árgaranciát vállalunk az árajánlatainkra, valamint garanciát a minőségi szereléseinkre és nem utolsó sorban valódi teljeskörű ügyintézést az a banki/pályázati ügyintézéstől az áramszolgáltatói ügyintézésen át, az utolsó pontig, ahol az ügyfélnek kiszállítják az AD-VESZ mérőórát.

És mit ért minőségi szerelés alatt, mit érdemes az ügyfélnek tudnia erről?

Fontos, hogy a minőségi szerelés alapja a minőségi és maradéktalan alapanyagok használata, ami nélkül nem beszélhetünk minőségi szerelésről. A legfontosabb, hogy a kivitelezés a gyártó szempontjából is kifogástalan legyen, mivel az ügyfél garanciája a később felmerülő problémák esetén csak és kizárólag így érvényesíthető. Ezt sajnos sokan nem tartják szem előtt.

Ezen feltételek hiányában, természetesen készíthető olcsó árajánlat, de ott már gyanakodni kell, hogy az olcsóság a minőség rovására mehet.

Összességében elmondható, hogy ezen iparágban is nagyon fontos körültekintőnek lenni és tájékozódni mielőtt beleugrunk egy ilyen nagy projektbe, mint a napelem rendszer telepítése.

Ahogy az ügyfeleinknek is elmondjuk, és amit mi is cégként hittel vallunk, hogy csak hosszútávon érdemes gondolkozni, hiszen a minőségi ügyfélkiszolgálás, ami a jelen befektetése az a jövő hosszútávú sikere lesz.

Ezen információk ismeretében keressenek bennünket bizalommal elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani napelem rendszerüket.

Információ:

BB Megújuló Napenergia Kft.

www.bbnapenergia.hu

[email protected]

0630/1111266

– PR cikk –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában