Szponzorált tartalom

2021.06.14. 21:52

Hogyan tükrözi a táska személyiségünket?

Ma már szinte minden ruhadarab árulkodik valódi énünkről. De vajon mi a helyzet a kiegészítőkről? Azt mondják például, hogy a táskák is sokat elárulnak személyiségünkről, pontosabban fogalmazva az, hogy hogyan viseljük.

A könyökhajlaton hordott darab például magabiztosságot, míg a vállon hordott táskák a praktikusságot sugározzák a külvilág felé. A kézben vitt táska a nyitottság, viszont a keresztben felvett kiegészítő a kitűnni vágyás, a szabadság szimbóluma is lehet. A következő cikkben tehát átvesszük a különféle táskatípusokat, hogy megtudd, hozzád melyik illik a legjobban!

Igazán csajos darabok

A kézitáska valószínűleg minden női gardróbban ott lapul. Ez kifejezetten sokoldalú darab, hiszen jól hasznosítható, ha valamilyen programra megyünk, de a hétköznapi rohanásban is magunkkal vihetjük.

A mai trendek nem ismernek határt a fazonok változatosságában sem, hiszen vállpántos és kézben cipelős darabok egyaránt kaphatóak. Sőt, sokszor a kettő kialakítás kombinálva van, és egy lecsatolható pánttal is rendelkezik a termék. Ha ilyen táskára vágysz, akkor a Desigual, a Tom Tailor vagy a Tamaris darabjai között érdemes válogatnod.

Aztán a clutch, azaz borítéktáska is különleges. Meglehet, hogy ebbe csupán pár dolog fér, de kitűnő kiegészítője lehet egy elegáns szettnek.

Praktikus táskák

A „nagy pakolós” táskák is közkedveltek, mert tökéletesek azon hölgyek számára, akik a fél életüket szeretik magukkal cipelni, de egy hosszabb utazás során is praktikusnak bizonyulnak. A férfiak néha csak néznek, hogy mennyi mindent elnyel egy ilyen táska.

Amennyiben munkáról van szó, akkor sokan a laptoptáskát választják. Az idők múlásával ezek a típusok is igazodtak az igényekhez, és ma már számos nőies darab is beszerezhető. A LifeStyleShop női táskáinak kínálatában te magad is megtalálhatod a tökéletes darabot!

Táska, nem csak sporthoz

A „hasitasi”, vagyis az övtáska ismét divatba jött. Ez egyébként sokak szerint a futáshoz vagy más sporttevékenységhez ajánlott. Azonban ma már számtalan változata van, kapható derékon vagy vállon keresztbe hordott verzió is. A fiatalok körében például egy igen közkedvelt táska, de szerencsére minden korosztálynak ideális lehet.

Ha csak a legfontosabb személyes tárgyakat szeretnénk magunkkal vinni, akkor az övtáska az igazi!

Hátizsák, az örök kedvenc

A hátizsák kínálata ma már mondhatni végtelen. Készül belőle sportos, elegáns, praktikus, bőr, szövet, egyszínű és színes változat is. Legnagyobb előnye, hogy egy ilyen táska mellett szabadon mozoghatunk, hajolhatunk, nem zavar a pántja, és nem kell attól tartanunk, hogy elejtjük.

De ami a legjobb az egészben, hogy egy farmerhez vagy egy elegáns öltözékhez egyaránt tökéletesen passzol.

– PR cikk –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában