szponzorált tartalom

2021.04.27. 17:11

Ültessünk virágot otthon!

Nyárra ismét virágba borulhat Felsőzsolca.

A tavalyi akció sikerére tekintettel idén is meghirdette Felsőzsolca Város Önkormányzata az Ültessünk virágot otthon! akcióját, melynek keretében több mint százan igényeltek virág, illetve vetőmagot. A program célja hogy minden korosztályt megmozgatva, a fiatalok és idősebbek egyaránt hasznosan, biztonságban töltsék idejüket otthon, kertjeikben, mégis a friss levegőn, miközben együtt szépítik Felsőzsolcát.

„Az igényeket április 22-ig, a Föld napjáig vártuk a megadott elérhetőségeken. A tavalyi évben 80 igénylés érkezett, melyet idén sikerült megdupláznunk lakosságunk érdeklődésének köszönhetően” – mondta el Szarka Tamás polgármester, aki személyesen is részt vett a magok kérelmezők részére való eljuttatásában. „Nagyon örülök ennek, mert, így az újabb közös akciónkkal a lakosságunkkal együtt, közösen építjük, szépítjük városunkat.”

Az akciót a jövőben is folytatni szeretnék, a virágos kertekről pedig várják a nyár folyamán készült fotókat, melyeket a Zsolcai Hírmondó későbbi számaiban megjelentetnek.

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában