Szponzorált tartalom

2021.04.15. 13:21

Innovatív biztonsági kamerák a maximális védelemért

Forrás: moonstore.hu

Benned milyen kép él a biztonsági kamerákról? A legtöbbünknek ez jut eszébe: vörösen izzó LED, hatalmas robosztus kivitel, ütemes mozgás, sok kábel és csapnivaló minőség. Ha benned is ez él, akkor itt az ideje, hogy megváltozzon, ugyanis már elérhető a biztonsági kamerák új generációja!

Szolid megjelenés, vezetékek nélkül

A modern biztonsági kamerák egyáltalán nem robosztusak, sőt teljesen szolid megjelenéssel bírnak. Mondjuk ki: szépek, letisztultak! Ezek már nem azok a régi, hatalmas és szürke dobozok, amikre sokan még emlékezünk. Ráadásul nem kell rögtön kettőt is felszerelned, ha éjjeli képet szeretnél látni, mert ezt is tudják.

Fotó: moonstore.hu

Hatalmasat dob a megjelenésükön az is, hogy egyáltalán nem kell a vezetékekkel bajlódnod, ami hatalmas előrelépés. Egy saját, titkosított wifi hálózaton keresztül tudnak kommunikálni a fő egységgel, így nincs szükség köztük fizikai összeköttetésre. És ez tudod, hogy miért jó még a megjelenésen kívül? Őrült könnyűvé teszi a telepítésüket! Nem kell fúrnod, faragnod, kábelezned, ezt mind-mind elfelejtheted, ami nagy áldás, mert sok idődet megspórolja.

Biztonsági kamera, sőt még annál is több!

Ott van például az Anker Eufy termékcsaládja, mely tökéletes választás! Amellett, hogy illik rá minden, amit az előző bekezdésben leírtam, nagyon sokban túlmutat azokon. Mozgásérzékelővel szereltek a kameráik, melyek ráadásul még riasztóval is rendelkeznek, ráadásul telefonra is érkezik értesítés, ha nem lennél otthon.

De ez még nem minden, ugyanis nem csak kamerákból áll egy teljes védelmi rendszer. A videócsengő csak a kezdet, a belépésérzékelő teszi teljessé a védelmet. Ha a teljes pakkot megveszed és felszereled, maximálisan biztonságban érezheted magad, családod és vagyontárgyaid.

Érdekesség, hogy állíthatsz a kamerák érzékenységén, így pl. egy macska miatt nem fog beriasztani a rendszer, csak valódi behatolás esetén.

Kényelem és egyénre szabhatóság

A kényelmet több minden biztosítja az ilyen modern, innovatív rendszerekben. Egyrészt a már említettek, mint pl. az érzékenységállítás, de ott van az érzékelési területek beállítási lehetősége is. De az is kiváló kényelmi funkció, hogy mobiltelefonra is érkezik értesítés, sőt nézhetjük is rajta az élőképet. Így ha nem is vagyunk otthon, a távolból figyelhetjük az eseményeket a riasztást követően. A felvételek pedig bármikor visszanézhetőek, hála annak, hogy a felvételeket memóriakártyára rögzítik.

Megbízhatóság

Ezek a készülékek nagyon megbízhatóak, így nem kell azon aggódnod, hogy esetleg megadják magukat egy kis eső miatt. Kiváló időjárásálló kialakítással bírnak. Komoly védelemmel rendelkeznek, így extrém melegben és extrém hidegben is megállják a helyüket. A vezetékek megrongálódásától sem kell ugyebár tartani, nincs vezetékes összeköttetésük. Feltöltött akkumulátoraik egy teljes évig képesek kitartani, így nem kell tartani a gyors lemerüléstől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában